Inloggen

Oracle APEX Ontwikkelaar | 3.300 - 4.700

Organisatie

Voor de vacature als Oracle APEX Ontwikkelaar Nijmegen PL / SQL ga je het volgende doen:

Binnen het ICT team draag je bij aan het verder ontwikkelen van een geavanceerd klantsysteem dat draait op een Oracle platform. Het klantsysteem is gekoppeld met verschillende andere applicaties en het koppelvlak wordt steeds verder uitgebreid. Ook ontwikkel je diverse energie-gerelateerde applicaties voor het slimmer maken van het energieverbruik. Je verbetert en optimaliseert processen en verwerkt (programmeert) deze verbeteringen in de systemen. Je stelt zo nu en dan een functioneel technisch ontwerp op en helpt met het testen van de verschillende applicaties.

Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.

Wij geloven dat energie duurzaam en lokaal opgewekt kan worden en dat iedereen daar aan kan bijdragen. Dit realiseren we door samen te werken met mensen en organisaties met een zelfde ambitie. Bijvoorbeeld door opwekprojecten en coöperaties te ondersteunen of door lokale energie te leveren aan onze klanten. Samen gaan we voor een duurzaam resultaat met een perfecte service en energie die letterlijk van dichtbij komt.

Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Oracle APEX Ontwikkelaar, die past in deze rol.

Functie

Oracle APEX Ontwikkelaar | Nijmegen | 3.300 – 4.700

IT gerelateerde studie op HBO/WO niveau, Informatiekunde, Wiskunde. Ervaring in een soortgelijke functie Meerdere jaren werkervaring met Oracle databases Minimaal 2 jaar werkervaring met PL/SQL Ervaring met Oracle APEX is een grote pré Ervaring met XML, HTML/CSS, Javascript is een pré Ervaring met WebServices (Restfull API’s) is een pré Ervaring met C# is een pré Je woont in regio Nijmegen


Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.

Je woont in de omgeving van Nijmegen, Arnhem, Oss, Tiel en Venray.

WR.nl voor meer vacatures: “Ontwikkelaar, Software Engineer, Programmeur, Developer, Software Ontwikkelaar, Webdeveloper”.

Functie eisen

Je werkt gestructureerd en bent accuraat – Je hebt een creatieve instelling – Je beschikt over de motivatie om slimme tools te ontwikkelen – Je werkt graag zowel zelfstandig als in teamverband.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.

Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

De salarisrange voor de functie is globaal Euro 3.300 tot Euro 4.700 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.


Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Sollicitatie

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Apex Developer

Meer vacatures in de stad
Nijmegen

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.