Over WR

WR voor Vaste Banen

WR Werving en Selectie voor Vaste Banen bestaat sinds 1989.

Op zoek naar Vaste Banen? WR is gespecialiseerd in het vinden van de ideale match. De mensen van WR zijn de kracht. De vergaande automatisering en zoekkracht maakt dat wij snel en goed werken. Een van de oprichters is Maarten de Ruiter. Vanaf dag één hebben wij ons gespecialiseerd in Werving en Selectie. En 28 jaar ervaring verder is daar niets aan veranderd. Samen met Arjan Sterkenburg en een heel team van gemotiveerde medewerkers werken wij dagelijks aan het vinden van de ideale match. Onze specialisatie ligt bij Engineers, ICTers, Accountants of Belastingadviseurs

Specialisatie

Op zoek naar Engineers, ICTers, Accountants of Belastingadviseurs, op HBO- of academisch niveau? WR heeft veel relaties en is actief in Werving en Selectie, voor permanente jobs. WR heeft een paar specialisaties. Gaat het om Accountants of Belastingadviseurs? WR heeft goede kandidaten. Gaat het om Magento, Ruby on Rails of .Net ontwikkelaars in vaste dienst? Dankzij een groot netwerk en een grote database zijn wij sterk. Daarbij is WR ook sterk in de werving van bijvoorbeeld Embedded Software Engineers en architecten.

Relaties

Zo’n 2000 organisaties doen regelmatig een beroep op ons. We hebben veel vacatures bij veel verschillende bedrijven. Van grote multinationals tot nationaal opererende ondernemingen. Van handel, industrie tot zakelijke dienstverlening. WR heeft ook goede relaties met non-profitorganisaties en (semi-)overheidsinstanties.

De werkwijze

Bij WR heb je een vaste persoonlijke recruiter speciaal voor het bedrijf waar jij graag wil werken. WR selecteert kandidaten op basis van capaciteit en deskundigheid. Stuk voor stuk zelfverzekerde, creatieve kandidaten die een vaste baan zoeken. Flexibiliteit en directe inzetbaarheid gaan hand in hand met ervaring, veelzijdigheid en kwaliteit.

Wij werken met merendeels jonge professionals die op zoek zijn naar een vaste dienstbetrekking.

Je profiteert optimaal van de kennis en expertise. De match telt: de juiste medewerker op de juiste plaats.

 

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.