Inloggen

PHP Developer Wordpress | Drupal | 2.800 - 4.300

Organisatie

Wij zijn internetbedrijf, gecombineerd met een designstudio. Wij hebben een groot aanbod van internetplatforms, en maken ook maatwerk voor klanten. Wij geven jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen op diverse manieren, bijvoorbeeld het volgen van opleidingstrajecten. Bij ons werk je binnen een informele werksfeer met leuke collega’s. Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie.

Functie

PHP Developer WordPress | Drupal | 2.800 – 4.300 Voor de vacature als PHP Developer WordPress Zwolle Drupal ga je het volgende doen: Heb jij veel plezier in je werk, maar wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Wij willen wil groeien; we willen meerwaarde bieden aan de klant, technisch nóg betere diensten neerzetten, vermarkten van eigen ontwikkelde diensten, and so on. Daarin zien wij een grote rol voor jou weggelegd! We hebben een goede basis staan, maar om de volgende stap te maken zijn we op zoek naar PHP developers met grote ambitie. Wat ga je doen? Als developer werk je aan uitdagende projecten in WordPress, Drupal, Symfony of maatwerk voor diverse (inter)nationale klanten. Op onze beurt geven wij jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen op diverse manieren, bijvoorbeeld het volgen van opleidingstrajecten (o.a. Drupal, Scrum Master/Product Owner, Technical Lead, e.d.). Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde PHP Developer WordPress, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Functie eisen

  • Ervaring als PHP developer
  • Gedegen kennis van WordPress (eventueel Drupal).
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Oplossingsgerichte en leergierige houding
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Je woont in de omgeving van Zwolle, Kampen, Meppel, Ommen en Apeldoorn.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.800 tot Euro 4.300 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel. Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd. Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Frontender Wordpress

Meer vacatures in de stad
Lelystad

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.