Inloggen

PHP Ontwikkelaar | Backend | 2.800 - 4.100 - Zuid

Organisatie

Wij ontwikkelen en beheren een aantal grote websites op gebied van huurwoningen. Wij brengen via internet huurder en verhuurder bij elkaar.

Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wij werken in een gedreven team. Bij ons kun jij je volop ontwikkelen tot een specialist op het gebied van webontwikkeling. We verbeteren constant. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij ons goed!

Functie

PHP Developer | Zuid-Groningen | Backend | 2.800 – 4.100 Voor de vacature als PHP Developer Zuid-Groningen Backend ga je het volgende doen:

Wij zoeken een gedreven PHP Programmeur die ons groeiende team komt versterken. Iemand die het leuk vindt om software van hoge kwaliteit te maken, veel ervaring heeft met programmeren in een Framework zoals Symfony/ Zend of een ander groot framework. Wij zijn op zoek naar medior- en senior developers. Wij zoeken full-time developers met uren variërend tussen de 32 en 40 uur per week. Functieomschrijving Momenteel vindt er een grote transitie plaats. De huidige websites worden compleet vernieuwd en op termijn vervangen door een interactief platform. Als PHP programmeur zal jij een belangrijke rol vervullen, jij bent namelijk degene die de technische lijnen uitzet en je bezig houdt met de architectuur en opzet van dit platform. Het is technisch hoogstaand en je wordt daarbij ondersteund door een internationaal team van programmeurs waaronder een SCRUM Master en een Requirements analist. Daarbij is er ook de mogelijkheid om je te laten ondersteunden door een coach. Deze System Manager heeft ontzettend veel kennis en ervaring en je kunt met alle vragen bij hem terecht. Zelfs als Senior PHP Developer kan je nog heel veel van hem leren en o.a. Google heeft achter hem aan gezeten. De documentatie is geheel in het Engels dus het is belangrijk dat je de Engelse taal machtig bent. Daarnaast wordt er gewerkt met behulp van SCRUM, tweewekelijkse sprints en daily-standups. Naast SCRUM kun je als techneut je hart ophalen en wordt er o.a. gebruik gemaakt van Symfony2/3, Vagrant, Jira, Confluence, Debian en PostgreSQL. Je hebt daarnaast alleen met interne klanten te maken dus je spreekt vooral met gelijk gestemden. Om deze manier van werken mogelijk te maken wordt er veel flexibiliteit geboden. Zo ligt er een mooi secundair pakket klaar en zal het je aan niets ontbreken. Er is veel bespreekbaar waarbij er vooral wordt gekeken naar wat jij nodig hebt om je werk op een prettige en efficiënte manier uit te voeren.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde PHP Developer, die past in deze rol.

Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Functie eisen
  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring als Software Developer (>PHP5);
  • Ervaring met verschillende frameworks (Symfony2/Zend/Laravel);
  • Ervaring met het werken binnen een SCRUM team;
  • Ervaring met technieken als Vagrant, Jira en Confluence is een pre;

Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.

  • Een pro actieve werkhouding;
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Engels.

Je woont in de omgeving van Zuid-Groningen, Groningen, Assen, Veendam en Emmen, Hoogeveen.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.

De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.800 tot Euro 4.100 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.

Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Zodra je hebt gesolliciteerd, krijg je een mail van de recruiter voor deze werkgever van deze vacature.
Je wordt dan snel verder geïnformeerd.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Back-End

Meer vacatures in de stad
Zuid-Groningen

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.