Inloggen

PHP Ontwikkelaar Laravel | Javascript | 2.200 - 3.000

Organisatie

Onze website zoekt dagelijks naar (vakantie)reizen met de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding. Deze deals brengen we onder de aandacht bij onze klanten. Bij ons werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Wij staan open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang en van een vaste werkkring waar je jaren werkt aan dezelfde krachtige software, dan zit je bij ons helemaal goed.

Functie

PHP Ontwikkelaar Laravel | Javascript | 2.200 – 3.000 Voor de vacature als PHP Ontwikkelaar Laravel Zwolle Javascript ga je het volgende doen: Je gaat alle back-end werkzaamheden voor de nieuwe website van ons bedrijf uitvoeren. Je denkt mee over techniek, koppelingen en de juiste verwerking van de beschikbare informatie. Je gaat de website van ons nieuwe concept naar een hoger niveau tillen. Je gaat je bezighouden met het automatiseren van onze processen middels techniek. Denk hierbij aan het automatisch bijwerken van de prijzen van onze deals, het geautomatiseerd zoeken naar vliegtickets of het automatisch promoten van onze deals via kanalen als Facebook. En – last but not least – je gaat voor zowel het bedrijf als het nieuwe concept apps ontwikkelen. Helemaal van scratch af aan. Hoe vet is dat!? Om dit alles te realiseren maak je gebruik van de kennis in de organisatie, onze technische partners en de verschillende tools die tot je beschikking staan. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde PHP Ontwikkelaar Laravel, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Functie eisen

Minimaal HBO werk- en denkniveau; Je interesseert je in alles wat met online te maken heeft; Ervaring met HTML, CSS en JavaScript/jQuery; Ervaring met PHP (andere programmeertalen is een pré); Ervaring met Laravel is een grote pré; Ervaring met WordPress is een pré; Ervaring met het ontwerpen van databases en database migraties; Ervaring met GIT; Ervaring met frameworks als VueJS, React of Angular is een pré;. Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je bent zelfstandig (maar wel een teamplayer), leergierig en neemt initiatief; Affiniteit met reizen. Je woont in de omgeving van Zwolle, Kampen, Deventer, Meppel en Slagharen, Almelo.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.200 tot Euro 3.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel. Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd. Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Back-End

Meer vacatures in de stad
Zwolle

Meer vacatures in Zwolle

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.