Inloggen

PHP Webontwikkelaar | 2.600 - 4.000

Organisatie

Voor de vacature als PHP Webdeveloper Soerendonk JavaScript ga je het volgende doen: Als webdeveloper ben je verantwoordelijk voor de bouw van gebruiksvriendelijke, innovatieve en visueel aantrekkelijke websites, webshops en andere web-based applicaties. Kennis van webdesign en grafische vormgeving is een grote pre. Verder heb je basiskennis van zoekmachineoptimalisatie en ben je niet bang voor nieuwe technologieën. In deze rol ondersteun je zowel directe klanten als prospects maar natuurlijk ook je collega’s. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij zijn een full service internetbureau, met name actief op het gebied van webdesign, zoekmachineoptimalisatie en social media. Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde PHP Webdeveloper, die past in deze rol.

Functie

PHP Webdeveloper | Soerendonk | 2.600 – 4.000 Je bent een creatieve en enthousiaste teamspeler, je werkt planmatig en beschikt over een sterk analytisch vermogen. Daarnaast ben je iemand die resultaat- en oplossingsgericht is en past communicatievaardigheden uitstekend toe. Je hebt enkele jaren ervaring en goede kennis van PHP, MySQL en JavaScript. Verder zijn HTML5 en CSS3 voor jou gesneden koek. Ervaring met AngularJS, Sass en back-end frameworks is een pre. Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Soerendonk, Eindhoven, Helmond, Weert en Valkenswaard.

Functie eisen

Ben je spontaan, betrokken, flexibel, leergierig, besluitvaardig, opgewekt, representatief en heb je absoluut de gunfactor? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.600 tot Euro 4.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button. Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Sollicitatie

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button. Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Back-End

Meer vacatures in de stad
Soerendonk

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.