Inloggen

Planner Service Monteurs | MBO | 2.600 - 3.800

Organisatie

Wij zijn marktleider in drukverhogingsinstallaties in Nederland. Wij ontwikkelen, produceren en onderhouden drukverhogingspompen en -installaties en leveren klantgerichte oplossingen voor het totale traject van het transport van schoon- en vuilwater. Ook internationaal staan wij bekend als toonaangevend fabrikant van RVS verticale pompen en pompinstallaties voor het transport van water.

Wij bieden een afwisselende functie bij een sterk en innovatief bedrijf met een informeel karakter. Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie.

Functie

Planner Service Monteurs | MBO | 2.600 – 3.800 | Planner Service

Voor de vacature als Planner Service Monteurs Alphen aan den Rijn MBO ga je het volgende doen:

Als planner werk je naast een werkvoorbereider en administratief medewerker. Samen met een groep monteurs is het hele team verantwoordelijk voor alle voorkomende servicewerkzaamheden in een bepaalde geografische regio. Dit is een functie voor een echte duizendpoot die de planwerkzaamheden in goede banen kan leiden en het leuk vindt om veel met collega’s en klanten samen te werken en veel contact te hebben.

Wat ga je doen?

De monteurs binnen jouw rayon efficiënt inplannen op uiteenlopende opdrachten. Dit doe je met behulp van ons plansysteem. Je zorgt ervoor dat de puzzel klopt, voor zowel onze klanten als onze monteurs. Contacten onderhouden met zowel in- als externe klanten. Je belt heel wat af op een dag. Door afstemming met alle betrokken partijen zorg je voor een efficiënte planning. Oplossen van urgente planningsvraagstukken. Dit vraagt op korte termijn actie, snel en adequaat handelen. Er zorg voor dragen dat de onderhoudswerkzaamheden conform de contractuele tijdsafspraken worden uitgevoerd.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Planner Service Monteurs, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Planner Service “Manager Service, Manager Support, Manager Customer Support, Manager Customer Service”.

Functie eisen

  • MBO+ werk- of denkniveau.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Goede communicatieve vaardigheden en enthousiaste instelling.
  • Maar ook de nodige flexibiliteit, stressbestendigheid en besluitvaardigheid.
  • Het vermogen om goed ad-hoc situaties op te lossen.
  • Je woont in de omgeving van Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leiden, Gouda en Woerden.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.600 tot Euro 3.800 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Manager Ser!vices

Meer vacatures in de stad
Alphen aan den Rijn

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.