Inloggen

PLC Delphi Ontwerper | Industrieel | 2.500 - 3.500

Organisatie

Onze werknemers zijn onze kracht. Onze professionals volgen voortdurend opleidingen om van de laatste technieken op de hoogte te blijven. Ze luisteren naar de wensen van onze klanten, hebben oog voor details en weten creatieve oplossingen te bedenken die waarde toevoegen voor de klant. Wij werken voor MKB klanten. We hebben veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij ons goed!

Functie

PLC Delphi Ontwerper | Industrieel | 2.500 – 3.500 | PLC Software Engineer

Voor de vacature als PLC Delphi Engineer Beverwijk Industrieel ga je het volgende doen:
Wat houdt de functie van PLC Software Engineer in? Het programmeren van allerlei verschillende type PLC’s is dagelijkse kost voor de PLC-programmeurs. Deze zo belangrijke apparaten kennen daardoor geen geheimen voor de experts van onze opdrachtgever. De projecten worden voornamelijk uit vanuit het kantoor in Beverwijk uitgevoerd. Tijdens de inbedrijfstelling ben je regelmatig op locatie bij een klant te vinden. Je schrijft software voor machinebesturing, bedieningspanelen, servo- en veiligheidssystemen. Je informeert de projectmanager over de voortgang van het project en hebt direct contact met de klant over technische vraagstukken. Je zorgt voor de inbedrijfstelling en voor een afnametest op locatie bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring wordt de functie uitgebreid met projectplanning en teamcoördinatie.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde PLC Delphi Engineer, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: PLC Software Engineer PLC Engineer, PLC Ontwikkelaar, Procesindustrie, Scada, Architect, Industrial software architect, Industriele Automatisering, PLC Ontwikkelaar, MES MOM, PLC Software Developer, PLC Programmeur, PLC Project Engineer, Siemens, S7, S5, Allen Bradley, Besturingstechniek.

Functie eisen

Wij zoeken een klantgerichte en proactieve ICT ’er. Heb jij al minstens 3 jaar projectervaring opgedaan als PLC Software Engineer? Herken jij jezelf in de volgende kenmerken?

Je bent in het bezit van een afgeronde en relevante HBO-opleiding, bv Industriële Automatisering, Besturingstechniek of Elektrotechniek.

Je hebt enige projectervaring vanuit een eerdere baan.

Je hebt technische kennis van: Eén of meerdere PLC-systemen. Kennis van Beckhoff of Siemens is een pré. Ervaring met encoders / virtuele-as in een pré.

Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Goede kennis van de Engelse taal en, bij voorkeur, een tweede vreemde taal.

Je bent in het bezit van Rijbewijs B. Eigen vervoer is een pré.

Beschik je al over een Beckhoff of Siemens certificaat? Dat is een absolute pré. Je krijgt de kans om deze certificaten te behalen en uit te breiden.

Je bent flexibel, proactief en werkt zelfstandig.

Je woont in de omgeving van Beverwijk, Haarlem, Zaandam, Amsterdam en Alkmaar.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.500 tot Euro 3.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button. Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Sollicitatie

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button. Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
PLC Engineer

Meer vacatures in de stad
Beverwijk

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.