Inloggen

PLC Programmeur Electrotrekkers | Codesys | 2.800 - 4.200

Organisatie

Wij zijn producent en leverancier van elektrotrekkers. De ontwikkeling en productie hebben wij volledig in eigen beheer. Ons product bestaat uit een elektrotrekker, aangevuld met standaard of klant specifieke opties. We blijven dichtbij onszelf, varen onze eigen koers en we zijn trots op wie we zijn. We geloven in een goede samenwerking met elkaar en met onze klanten. Onze ‘whatever it takes’-mentaliteit zorgt ervoor dat wij er zijn als dat nodig is, vastbijten en niet loslaten tot we de oplossing van de hoogste kwaliteit hebben gevonden.

Functie

PLC Programmeur Electrotrekkers | Codesys | 1.900 – 2.500 | AGV Technicus Voor de vacature als PLC Programmeur Electrotrekkers Veenendaal Codesys ga je het volgende doen: Het samenstellen en eind-assembleren van speciale projecten (klant specifieke machines met bijzondere elektronica, hydrauliek en/of pneumatiek) Zelfstandig assembleren, afbouwen, programmeren en inregelen van AGV’s (Automatisch Geleide Voertuigen) Indien nodig in bedrijf stellen van speciale projecten en verlenen van service bij klanten op locatie binnen Europa. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde PLC Programmeur Electrotrekkers, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. WR.nl voor meer vacatures: AGV Technicus “PLC Engineer, PLC Ontwikkelaar, Procesindustrie, Scada, Architect, Industrial software architect, Industriele Automatisering, PLC Ontwikkelaar, MES MOM, PLC Software Developer, PLC Programmeur, PLC Project Engineer, Siemens, S7, S5, Allen Bradley, Besturingstechniek”.

Functie eisen

  • Een opleiding op minimaal MBO 4 Mechatronica of MBO 4 richting Elektrotechniek
  • Ervaring in het programmeren van PLC’s met CoDeSys-V3 .
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Je werkt zelfstandig, initiatiefrijk en nauwkeurig
  • Je hebt een pro-actieve, klant- en verbetergerichte houding
  • Grote affiniteit met elektrotechniek en werktuigbouwkunde
  • Bereidheid tot eventuele bijscholing in CoDeSys-V3 en Qvis visualisering .
  • Je woont in de omgeving van Veenendaal, Arnhem, Amersfoort, Barneveld en Ede.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 1.900 tot Euro 2.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel. Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd. Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
PLC Service Engineer

Meer vacatures in de stad
Veenendaal

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.