Inloggen

Product Manager Bouw Belgie | Frans | 3.700 - 5.500

Organisatie

Wij zijn een een grote fabrikant van isolatieproducten.
Bij ons krijg je veel speelruimte om het beste uit jezelf te halen en initiatief te tonen, waardoor een werkdag je volop energie en voldoening zal geven! Uiteraard kun je daarnaast een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Functie

Product Manager Isolatie | HBO | 3.700 – 5.500 | Product Manager

Voor de vacature als Product Manager Isolatie Oosterhout HBO ga je het volgende doen:
In deze functie ben jij dé schakel tussen productie en sales. Je zorgt ervoor dat ons productgamma voldoet aan alle procesvereisten, kwaliteitsreglementering en normering zoals bekend in de Belgische markt. Je voert diepteanalyses uit op het artikelassortiment en adviseert in deze. Tevens bewaak je de winstgevendheid van ons assortiment en doe je aanbevelingen voor optimalisaties. Je werkzaamheden: Daarnaast houd je je actief bezig met het ontwikkelen en op de markt brengen van nieuwe producten en oplossingen. Hiertoe signaleer je markttrends, ben je op de hoogte van vernieuwde regelgeving en technische ontwikkelingen en vertaal je dit in concrete productontwikkelingen. Je hebt hierbij direct contact met onze productiefaciliteit en product development en hebt een leidende rol in het projectteam. Ook houd je toezicht op en valideer je certificeringstesten en kwaliteitsrapporten. Tevens beheer je het totale productportfolio en ontwikkel je calculatietools. Technische vragen en klachten komen bij jou terecht ter afhandeling. Door jezelf continu te ontwikkelen zorg je voor de juiste vak- en technisch kennis en ben jij de kennispartner die de klant zoekt voor advies. Je verzorgt trainingsinstructies aan klanten in samenwerking met verkoop buitendienst en bezoekt hen waar nodig. Je standplaats zal zijn Oosterhout, NB, Nederland. De verwachting is dat je hier gemiddeld zo´n twee keer per week zult zijn. De rest van je tijd kun je vanuit huis werken of op onze faciliteit in Visé.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Product Manager Isolatie, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Product Manager “Product Manager, Product Owner”.

Functie eisen

De ideale kandidaat beschikt in ieder geval over het volgende: HBO werk- en denkniveau richting Bouwkunde. Enkele jaren vergelijkbare ervaring als Technisch Product Manager. Achtergrond in de bouw/afbouw, toeleverancier in de bouw of aanverwante sectoren. Behendig met MS Office. Uitstekende kennis van de Nederlandse, Engelse en Franse taal. Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie-vaardigheden.
Daarnaast ben je een echte teamplayer, weet je van aanpakken en beschik je over een gezonde dosis humor. Uiteraard ben je ook nauwkeurig, pak je zaken proactief op en weet je te allen tijde het overzicht te bewaren.
Je reist veel in Belgie en je kent de Belgische wetgeving goed.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.700 tot Euro 5.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Product Manager

Meer vacatures in de stad
Oosterhout

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.