Inloggen

Project Coordinator Medische Hulpmiddelen | WTB | 3.000 - 4.300

Organisatie

Wij zijn een wereldwijde leverancier van medische hulpmiddelen.
Bij ons merk je direct een open cultuur, waarbij je samenwerkt met vakmensen meet veel vakkennis over medische hulpmiddelen.

Functie

Project Coordinator Medische Hulpmiddelen | WTB | 3.000 – 4.300 | Projectcoördinator

Voor de vacature als Project Coordinator Medische Hulpmiddelen Tiel WTB ga je het volgende doen:

 • Als projectcoordinator bij ons ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van installatieprojecten. Deze projecten bestaan uit de montage van plafondtilliften, badsystemen, bedpanspoelers en sanitaire hulpmiddelen.
 • Daarvoor verzorg je het benodigde tekenwerk (CAD), technische documentatie en ondersteun je de sales tijdens de offertefase.
 • Ter voorbereiding van de installatie van de hulpmiddelen, stem je met de betrokken partijen de details en planning af.
 • Daarnaast zorg je ervoor dat de projectadministratie op orde is.
 • In deze functie ben je dus een actieve schakel tussen de klant, sales en service.
 • Je werkt daarom ook nauw samen met je collega’s om de planningen te realiseren, de voortgang van de projecten te bewaken en je draagt zorg voor een goede oplevering.

Hoe je dag eruit kan zien:

Op kantoor start je de dag met een kop koffie. Je weet dat er vandaag een installatie van een complex plafondtilliftsysteem gaat plaatsvinden. Na het opstarten van jouw computer, neem je contact op met de betreffende installatietechnicus om te checken of alles in orde is en de materialen vanuit Central warehouse goed zijn afgeleverd. Vervolgens vraagt een accountmanager jou om mee te denken over de juiste installatie van een plafondtillift. Hiervoor maak je op basis van de juiste technische gegevens een analyse. Jouw advies omvat de technische mogelijkheden welke bestaan uit onder andere specificaties, bestekteksten, CAD-tekeningen en een detail ontwerp. Mede op basis van jouw advies kan er een passende offerte worden opgesteld voor de klant. In de pauze vragen enkele collega’s of je samen met hun buiten een wandelingetje wilt maken om even een frisse neus te halen. Terug op kantoor aangekomen, gaat ieder zijn eigen weg. Jij hebt nog een project voor te bereiden waarbij je in- en externe partijen in dient te huren en in moet plannen. Dit project is onderdeel van een nieuwbouw van een ziekenhuis en dus moet je zorgvuldig te werk gaan om de werkzaamheden goed af te stemmen met de klant en de aannemer. Tevens draag je zorg voor het bestellen van de juiste materialen zoals een container en steigermateriaal om de klus veilig te laten verlopen. Tenslotte stuur je nog de benodigde gegevens voor een nieuwe klus die morgen gepland staat naar de betrokken installatietechnicus. Er staan nog enkele offerteaanvragen gepland, maar deze bewaar je tot morgen, omdat het tijd is om de dag af te sluiten en naar huis te vertrekken. Dankzij jou en je collega’s hebben we weer veel klanten kunnen helpen.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Project Coordinator Medische Hulpmiddelen, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Projectcoördinator wtb, ontwerpen, ontwerp, werktuigbouwkunde, werktuigbouwkundige, werktuigbouw, Engineering, Maakindustrie, Project Engineer, werktuigbouw, Mechanical, wtb, Design, Ontwerp, CAD, Ontwerper, Designer, Industrieel Productontwerp, IPO, Teamlead, Teamleider, Manager engineering, Calculator, Calculator werktuigbouw, Calculator electro, Calculator electronica, Calculator aparatenbouw, Kostprijscalculator, Mechanical Engineer, Werktuigbouwkundige, Werktuigbouwkundig Constructeur, Constructeur WTB, Technische Tekenaar, 3D Tekenaar, CAD Designer, CAD Engineer, Werkvoorbereider, Werkvoorbereider WTB, Werkvoorbereider Werktuigbouw, Projectmanager WTB, Project Engineer Mechanical, Product Engineer, Productontwikkelaar, Industrieel Product Engineer, Engineer Machinebouw, Machinebouwer, Apparatenbouwer, IPO, Control Engineer, Equipment Engineer, Tooling Engineer.

Functie eisen

 • Je hebt minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau en een diploma op het gebied van (werktuig)bouwkunde of een andere relevante technische opleiding;
 • Je hebt minimaal drie tot vijf jaar werkervaring bij voorkeur in een commerciële dienstverlening met een breed bouwkundig en technisch inzicht;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;
 • Je bent vertrouwd met Microsoft Office, ERP, CRM en AutoCAD;
 • Ben je ervaren met BIM / Revit dan is dat een pré;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Je bent zelfstandig, pro-actief, klantgericht en communicatief vaardig;.
 • Je woont in de omgeving van Tiel, Wijk bij Duurstede, Geldermalsen, Culemborg, Arnhem en Veenendaal.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.000 tot Euro 4.300 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Project Engineer Mechanical wtb

Meer vacatures in de stad
Tiel

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.