Inloggen

Project Ontwerper | WTB | 3.046 - 4.767

Organisatie

Onze medewerkers zijn echte vakmensen: buiten en op het hoofdkantoor. Van monteur tot juridisch adviseur, van dijkinspecteur tot dataspecialist. Al deze betrokken medewerkers maken ons bedrijf samen tot een werkgever waar je jezelf kan zijn. Wij stimuleren je om elke dag een stukje beter te worden.
Bij ons werk je met een uniek product: water. Schoon water is belangrijk voor iedereen. Samen met 1.800 collega’s zorgen we voor veilig drinkwater, schone grachten, rivieren en droge voeten. Wij werken aan unieke innovatieve projecten op het gebied van digitalisering, data en waterbeheer. Aandacht voor duurzaamheid vinden wij van groot belang. In 2020 is onze organisatie 100% klimaatneutraal

Functie

Voor de vacature als Project Engineer Amsterdam WTB ga je het volgende doen:
Help jij mee als werktuigbouwer in de watercyclus? Kom dan bij ons werken! Samen met andere collega’s zorg je voor veilig drinkwater, gezuiverd afvalwater en droge voeten. Hiervoor staat een arsenaal aan techniek tot je beschikking: een stuk of twaalf rioolwaterzuiveringen, twee drinkwaterfabrieken, gemalen, tientallen kilometers dijken die de polders drooghouden, kilometer watergangen. Je hebt tweemiljoen klanten voor wie je de installaties die je inzet in optimale conditie houdt. Wij werken aan unieke innovatieve projecten op het gebied van digitalisering, data en waterbeheer. Aandacht voor duurzaamheid vinden wij van groot belang. In het team Werktuigbouw en Procestechniek hebben we plaats. Dit team is betrokken bij alle werktuigbouwkundige vragen en taken die zich voor kunnen doen. Het merendeel van het werk betreft:

  • Renovaties en groot onderhoud; je instrueert aannemers en leveranciers om volgens onze normen en eisen de installaties (om) te bouwen.
  • Nieuwbouw en innovaties; samen met de markt zoek je voortdurend naar verbetering die je in de projecten toepast.

De techniek, die wij hanteren, is niet nieuw voor jou. Je hebt ruime ervaring met het werken in multidisciplinaire projectteams. Jij bent eindverantwoordelijk voor jouw vakdiscipline in alle fasen van het project, van initiatief tot en met de nazorgfase. Vanuit die verantwoordelijkheid stuur je in grotere projecten een team aan van werktuigbouwkundige collega’s. In kleinere projecten voer je deze taken zelf uit. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op zoals projectopdrachten, haalbaarheidsplannen, programma’s van eisen, calculaties, ramingen, ontwerpen en bestekken, onderzoeken en varianten- en haalbaarheidsstudies. Natuurlijk begeleid je de aannemers in de uitvoering en adviseer je in het nazorgtraject. Een hydraulische of thermodynamische berekening van stationaire en dynamische stromingen kent geen geheimen meer voor jou. We werken samen in het team Werktuigbouw en Procestechniek, dat bestaat uit circa veertien enthousiaste collega’s. Jij communiceert makkelijk en draagt graag kennis over uit je brede ervaring in dit vakgebied. Dit team is één van zeven vakteams die samen met collega’s de afdeling Projecten vormen. De omzet bedraagt circa tachtig miljoen euro per jaar.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Project Engineer, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Project Engineer wtb, ontwerpen, ontwerp, werktuigbouwkunde, werktuigbouwkundige, werktuigbouw, Engineering, Maakindustrie, Project Engineer, werktuigbouw, Mechanical, wtb, Design, Ontwerp, CAD, Ontwerper, Designer, Industrieel Productontwerp, IPO, Teamlead, Teamleider, Manager engineering, Calculator, Calculator werktuigbouw, Calculator electro, Calculator electronica, Calculator aparatenbouw, Kostprijscalculator, Mechanical Engineer, Werktuigbouwkundige, Werktuigbouwkundig Constructeur, Constructeur WTB, Technische Tekenaar, 3D Tekenaar, CAD Designer, CAD Engineer, Werkvoorbereider, Werkvoorbereider WTB, Werkvoorbereider Werktuigbouw, Projectmanager WTB, Project Engineer Mechanical, Product Engineer, Productontwikkelaar, Industrieel Product Engineer, Engineer Machinebouw, Machinebouwer, Apparatenbouwer, IPO, Control Engineer, Equipment Engineer, Tooling Engineer.

Functie eisen

  • Een afgeronde Hbo-opleiding werktuigbouwkunde.
  • Ongeveer vijf tot tien jaar relevante ervaring;
  • Kennis van actuele wet- en regelgeving zoals EU-richtlijnen, Arbowetgeving, administratieve voorwaarden en ontwerpnormen;
  • Een fulltime inzet;
  • Een geldig rijbewijs.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Je woont in de omgeving van Amsterdam, Haarlem, Almere, Hilversum en Beverwijk.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.046 tot Euro 4.767 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Project Engineer Mechanical wtb

Meer vacatures in de stad
Amsterdam

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.