Inloggen

Projectcontroller | AFAS | 2.500 - 4.000

Organisatie

Ons bedrijf is een zelfstandig advies- en onderzoeksbureau met een hecht adviesteam die organisaties op verschillende gebieden ondersteunen. Onze focus ligt op organisaties in het publieke domein.
Wij zijn een platte organisatie met weinig hiërarchie. Dit kenmerkt onze interne structuur en onze informele cultuur, waardoor je de ruimte hebt om jouw ideeën in te brengen en je kennis en vaardigheden in een professionele werkomgeving in te zetten.

Functie

Projectcontroller | AFAS | 2.500 – 4.000

Voor de vacature als Projectcontroller Barneveld AFAS ga je het volgende doen:
Onze afdeling Administratie werkt als centrale afdeling voor alle organisaties binnen de groep. In verband met het vertrek van onze collega zijn wij op zoek een ervaren projectadministrateur/-controller die de schakel is tussen de diverse projectleiders en de financiële administratie. Samen met 3 collega’s op de afdeling ben je onderdeel van het kloppend hart van onze organisatie. Tevreden medewerkers en tevreden klanten: op jouw afdeling komt het allemaal samen. Vanuit deze rol analyseer en verwerk je de diverse financiële gegevens en zoek je collega’s op om samen binnen de projecten processen te optimaliseren. Binnen deze functie werk je veel zelfstandig en ben jij degene die maandelijks de onderhandenwerk positie vaststelt, analyseert en verklaart. Je valt onder en rapporteert aan het hoofd van de Administratie van wie je tevens een sparringpartner bent als het gaat om de interpretatie van de financiële projectgerelateerde cijfers. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: * Controleren en verzenden van verkoopfacturen; * Begeleiden van projectleiders inzake facturering en (financiële)beheersing van het project; * Maandafsluiting projectadministratie, vaststellen van onderhanden werk, projectresultaat e.d.; * Projectleiders aanspreken om het onderhanden werk zo laag mogelijk te houden; * Gegevens en toelichting verschaffen over projecten en onderhanden werk voor de accountant; * Bouwen en onderhouden van analyses in Profit.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Projectcontroller, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: projectcontroller, projectcontrol, projectrapportages.

Functie eisen

*Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau; * Je heb aantoonbare ervaring met projectadministratie in AFAS; * Excel kent geen geheimen voor je; * Je bent in staat servicegericht je collega’s en projectleiders te ondersteunen; * Jouw manier van werken wordt gekenmerkt door accuratesse en een hoge mate van dienstverlening; * Je hebt bij voorkeur kennis van salarisadministratie of bent bereid dit te leren; * Je hebt bij voorkeur financiële ervaring in de zakelijke dienstverlening.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
* Je bent flexibel in denken en doen; * Je positieve en energieke instelling past bij onze groeiende organisatie;.
Je woont in de omgeving van Barneveld, Amersfoort, Ede, Apeldoorn en Harderwijk.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.500 tot Euro 4.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Projectcontroller

Meer vacatures in de stad
Barneveld

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.