Inloggen

Projectleider Installaties Warmtewisselaars | Klimaat | 3.800 - 4.700

Organisatie

Wij ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden warmtewisselaars en koeltorens. Wij kenmerken ons door ons vernieuwende karakter, kwaliteit en wereldwijde verkoopnetwerk.
Wij bieden een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een uitdagende dynamische omgeving. Een grote verscheidenheid aan werkzaamheden en een goede marktconforme salariëring met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Functie

Projectleider Installaties Warmtewisselaars | Klimaat | 3.800 – 4.700 | Project Manager

Voor de vacature als Projectleider Installaties Warmtewisselaars Doetinchem Klimaat ga je het volgende doen:

De afdeling Project Management is verantwoordelijk voor de tijdige en succesvolle oplevering van onze projecten aan klanten over de hele wereld. Onze klanten bestaan veelal uit installateurs, eindgebruikers en EPC-Contracters. Na de verkoop van het project fungeer je als primair contact tussen klant en ons en worden de projecten van opstartfase tot en met de oplevering begeleid.

Wat houdt de functie in?

 • Je bent primair verantwoordelijk voor de succesvolle coördinatie, planning en realisatie van onze projecten met een sterke focus op kosten- en kwaliteitsbewaking.
 • Je werkt samen in een team met de Assistent Project Manager, Project Engineer en de overige afdelingen, zoals Sales, Design Engineering, Inkoop, Productie/Logistiek en de Buitenmontage.
 • Gedurende de projectafwikkeling zorg jij ervoor dat alle betrokken partijen weten wat er van hun wordt verwacht.
 • Jij voert de regie over de afwikkeling van het project, zodat de uiteindelijke levering voldoet aan de opdracht van de klant.
 • Je rapporteert aan Director Operations.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Projectleider Installaties Warmtewisselaars, die past in deze rol.

Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Project Manager “Coördinator projecten, Projectleider, Hoofd projecten, Senior projectmanager, (aankomend) Projectleider, Projectleiders, Projektleider, Projectmanager, Projectcoördinator, Project coordinator, Project Manager, Projectleader”.

Functie eisen

 • Je beschikt over relevante werkervaring op HBO werk- en denkniveau bij voorkeur in een internationale technische organisatie.
 • Een afgeronde opleiding Projectmanagement (bijv. IPMA) is een pré evenals ervaring met SAP en kennis van mechatronica.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, beheersing van de Duitse en/of Frans taal is een pre, andere vreemde talen is gewenst.
 • Je bent een gedreven, enthousiaste collega die beschikt over uitstekende kwaliteiten op het gebied van plannen en organiseren.
 • Je bent in staat om het proces te overzien vanaf de verkoop van de koeltoren tot het opleveren en opbouwen van de koeltoren op locatie.
 • Verder ben je een teamplayer, communicatief zeer vaardig, toon je initiatief en ben je stressbestendig.
 • Je woont in de omgeving van Doetinchem, Arnhem, Apeldoorn, Deventer en Nijmegen.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.800 tot Euro 4.700 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Projectleider Installatie W

Meer vacatures in de stad
Doetinchem

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.