Inloggen

Project Manager

Organisatie

Wij voorzien een groeiend aantal bedrijven en particulieren van duurzame warmte én koude. Door bijvoorbeeld industriële restwarmte en lokale koude bronnen te benutten, profiteren onze klanten van maximaal comfort en leveren we een wezenlijke bijdrage aan het terugdringen van de CO2 uitstoot. Onze organisatie realiseert warmtenetwerken op nieuwbouwlocaties en in bestaande wijken ter vervanging van aardgas. Wij leveren warmte in de regio’s Amsterdam, Arnhem, Almere en Rotterdam & Leiden. Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op onze doelstelling om binnen een generatie een fossielvrije energievoorziening te realiseren. Daarbij is het belangrijk de balans te vinden tussen: betrouwbaarheid van levering betaalbaarheid van energie een zo duurzaam mogelijke energieproductie

Functie

Projectleider Warmte | Stadswarmte | 3.000 – 4.400 | Project Manager Voor de vacature als Project Manager Warmte Amsterdam Stadswarmte ga je het volgende doen: Als Project Manager realiseer je warmtenetten en -aansluitingen, zodat wij onze nieuwe klanten van warmte kunnen voorzien. In je portfolio zitten meerdere projecten , elk in een andere fase. Jouw focus is gericht op projectdoelen: planning, financiën, kwaliteit. Je geeft sturing aan verschillende projectteams met engineers, werkvoorbereiders en opzichters. Stakeholdermanagement is voor jou gesneden koek: je legt en onderhoudt contact met relevante externe partijen zoals gemeentes, engineeringsbureaus, NUTS-partijen, aannemers en belangengroepen. Tevens pak je interne verbeterprojecten op om alle projectleden op een hoger professioneel niveau te krijgen en te behouden. Vanzelfsprekend voer je alle werkzaamheden uit volgens veiligheid, arbo- en milieuzorg zodat er optimale arbeidsomstandigheden ontstaan. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Project Manager Warmte, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. WR.nl voor meer vacatures: Project Manager Coördinator projecten, Projectleider, Hoofd projecten, Senior projectmanager, (aankomend) Projectleider, Projectleiders, Projektleider, Projectmanager, Projectcoördinator, Project coordinator, Project Manager, Projectleader.

Functie eisen

  • Een afgeronde technische opleiding op minimaal HBO niveau;
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring als projectleider met een pré op het gebied van de infratechniek, weg- en waterbouw of warmte/koude aanleg;
  • Ervaring met projectmatig leiding geven aan een projectteam;
  • Ervaring met het leiden van projecten met een projectbudget van minimaal EUR 0,5 mln; IPMA D certificering is een pré.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Planmatig en gestructureerd werken;
  • Behouden van overzicht en focus op prioriteiten;
  • Ervaring met- en aantoonbaar succesvol in stakeholdermanagement;
  • Resultaatgericht en tegelijkertijd oog hebben voor de menselijke factor. Samenwerken is key!
Je woont in de omgeving van Amsterdam, Almere, Haarlem, Amstelveen en Hilversum.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.000 tot Euro 4.400 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel. Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd. Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Projectleider

Meer vacatures in de stad
Amsterdam

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.