Deze vacature is vervuld. Je kunt solliciteren, dan zoeken wij een soortgelijke vacature voor jou.

Senior Systeem Beheerder

  • Amsterdam
  • 3500 - € 4300
(doc, docx of pdf)
Motivatie kan later!
We gaan meteen aan de slag
Alleen vaste banen
97% tevreden kandidaten

Kiyoh

89 beoordelingen klantbeoordelingen
Google maps

Jouw vaste baan

Senior Systeem Beheerder

  • Amsterdam
  • 3500 - € 4300
  • Fulltime
  • Parttime
  • 32 tot 40 uur

Meer vacaturedetails

  • Nederlands
  • Vaste baan
  • Medior

Wie wordt jouw werkgever?

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van luxe jachten. 
Wij zijn een bedrijf dat zich wil blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij ook iedereen cursussen aan. Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. 

Wat ga je precies doen?

Vaste baan: Sr Systeem Beheerder Office365 Azure | HBO ICT | 3.500 - 4.300 | Senior Systeem Beheerder

Voor de vacature als Senior Systeem Beheerder Office365 Azure Amsterdam HBO ICT ga je het volgende doen: 
Tijdens de belangrijkste fases in ons bouwproces, vertrouwen wij op jou! Jij houdt onze IT systemen up-to-date, up-en-running én bent onmisbaar in onze weg naar absolute topkwaliteit! Over de functie Samen bouwen wij superjachten, de mooiste ter wereld. Met het beste vakwerk, innovatieve engineering, het mooiste design en de kwalitatief ijzersterke productie op de werven en in onze meubelfabriek, werken onze collega's dagelijks aan grensverleggende projecten. Veel van deze specialistische werkzaamheden worden digitaal uitgevoerd. Dit kan niet zonder onze IT systemen en infrastructuur. Ook op onze IT afdeling ben jij dus onderdeel van deze mooie bouwprocessen.

Dit ga je doen:

  • Nadat de ontwerpfase is afgerond bij onze collega’s en het Casco is opgeleverd door onze cascobouwer in Rotterdam komt het jacht naar de werf waar onze projectteams, engineers en vakspecialisten het jacht afbouwen tot het hoogwaardige, luxe superjacht. Ook jij bent hierin onmisbaar want zonder onze goedwerkende IT systemen en infrastructuur is onze hoogwaardige kwaliteit niet haalbaar.
  • Jij zorgt ervoor dat onze gebruikers efficiënt kunnen werken door middel van maximale beschikbaarheid van onze systemen. Gevraagd en ongevraagd voer je het technisch beheer uit van de applicaties.
  • Je beheert de servers (on Premises en in de Cloud) en werkplekken en zet jouw ICT kennis in bij diverse projecten. En wat als er iets mis gaat? Dan zorg jij samen met het supportteam dat de gebruikers binnen mum van tijd weer verder kunnen, want problemen oplossen zie jij als een uitdaging. Natuurlijk doe je dit niet alleen, je komt te werken binnen een enthousiast en groeiend ICT team. Het team valt onder verantwoordelijkheid van de CFO en wordt aangestuurd door de ICT Manager.
  • Wij hebben meerdere werklocaties. Je voert met regelmaat je werk ook uit op onze locaties in Waddinxveen en Amsterdam. Het in bezit zijn van eigen vervoer is hierdoor erg belangrijk.
  • Verder denk en werk je mee aan de verdere ontwikkeling van O365 omgeving, (denk aan uitbreiden van Sharepoint, Azure AD, Exchange online).
  • Daarnaast zet je je kennis en kunde op Security gebied in om het beleid te ondersteunen en te verbeteren.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Senior Systeem Beheerder Office365 Azure, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. 

WR.nl voor meer vacatures: Senior Systeem Beheerder "Systeem Engineer, Systeem Architect, System Engineer, Netwerk Engineer, Netwerkbeheerder, Linux, Systeembeheerder, ICT Systeembeheerder, Systeembeheerder Linux, Systeembeheerder Windows, Junior Systeembeheerder, Werkplekbeheerder, Remote Systeembeheerder, Senior Systeembeheerder, Medior Systeembeheer, Netwerk Beheerder". 

Functie-eisen

  • Onze projecten zijn groot. Er werken veel verschillende gebruikers tegelijkertijd in de systemen aan één jacht. Denk aan engineers, maar ook werkvoorbereiders, vakspecialisten etc. Dit betekent dat wanneer het systeem niet naar behoren functioneert er veel gebruikers niet de kwaliteit kunnen leveren die zij voor ogen hebben en er hierdoor veel kostbare fouten gemaakt kunnen worden. Het is dan ook noodzakelijk een storing of ander probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Voor deze noodzakelijke "trouble shooting" is het belangrijk dat je snel kunt schakelen en prioriteiten kunt stellen. Je luistert- en vraagt goed door en hiermee achterhaal je snel waar de knelpunten zicht bevinden.
  • Ervaring in een vergelijkbare rol helpt je de ernst van de situatie snel in te schatten waardoor de operatie hier zo min mogelijk mee belast wordt.
  • Je staat stevig in jouw schoenen en maar verliest het belang van de gebruiker niet uit oog.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Een afgerond (HBO) ICT opleiding; Ruime ervaring als Systeembeheerder in een omgeving met meer dan driehonderd werkplekken waarin je de gebruikers (pro) actief hebt ondersteund;
  • Ruime ervaring met beheer van Office en Azure Kennis en ervaring met virtuele omgevingen (met name VMware)
  • Beschikking over een rijbewijs en eigen vervoer.
  • Je woont in de omgeving van Amsterdam, Zaandam, Haarlem, Amstelveen en Purmerend. 

Wat je van deze werkgever uit Amsterdam kunt verwachten

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.500 tot Euro 4.300 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. 
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. 
 

Solliciteer direct!

Wij zijn gevestigd in Amsterdam, kom je uit plaatsen in de buurt moet je vooral ook reageren. Zo zijn Bloemendaal, Anna paulowna, Overveen, Schagen en Alkmaar heel dichtbij. Je kan ook bij ons prima komen vanuit Heemskerk, Heemstede, Diemen of Bergen. Als andere plaatsen noemen we graag Hoofddorp, Hoogkarspel en Heiloo. Wanneer je woont in Purmerend, Aerdenhout, Hoorn of Uitgeest en de vacature past jou, solliciteer dan direct. Tot slot de woonplaatsen Haarlem, Bovenkarspel en Hardinxveld-giessendam vandaar kan je prima naar ons toe komen.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR voor een Vaste Baan werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. 

We vinden direct jouw nieuwe vaste baan en helpen je bij het sollicitatieproces.

1

Jij solliciteert

Je krijgt meteen bericht.

2

Wij matchen en stellen je voor

Je krijgt meteen bericht.

3

Wij regelen de sollicitatiegesprekken

Je krijgt meteen bericht.

4

Je krijgt een contractvoorstel

Wij treden op als bemiddelaar.

5

Gefeliciteerd met je nieuwe baan of opdracht!

Wij geven tips voor je eerste werkdag.

6

Geen match? Geen nood!

Wij stellen alternatieve vacatures voor.