Inloggen

Python Fullstack Ontwikkelaar | Cloud | 2.700 - 4.200

Organisatie

Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie.
In de kinderopvang draait alles om het kind, maar soms neemt het papierwerk helaas de overhand. Wij vinden dat het kind centraal moet staan en vanuit deze filosofie hebben wij een innovatieve digitale oplossing ontwikkeld die het papierwerk zo veel mogelijk uit handen neemt waardoor de aandacht weer bij het kind komt.

Functie

Python Fullstack Developer | Delft | Cloud | 2.700 – 4.200

Voor de vacature als Python Developer Delft Cloud ga je het volgende doen:
Wat ga je doen? Je wordt onderdeel van een multifunctioneel team dat gezamenlijk aan onze producten werkt. We werken aan de hand van agile ontwikkelmethoden, korte iteraties en zijn resultaatgericht. We proberen ieders kwaliteiten zo goed mogelijk te benutten en behalen daarmee gezamenlijk een optimaal resultaat. Het hele team is hierbij verantwoordelijk voor het eindproduct. Je bent betrokken bij ontwerp, bouw en test van de software. Je kennis en vaardigheden ga je inzetten om samen naar een stabiele en schaalbare oplossing toe te werken. Als Developer denk je mee over de toegepaste technieken, tools en ontwikkelmethoden. Je gaat aan de slag met een nieuw ontworpen product dat volledig wordt ontwikkeld voor de cloud en toegespitst is op mobiele toepassingen en flexibel werken
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Python Developer, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: “python developer, Ontwikkelaar, Software Engineer, Programmeur, Developer, Software Ontwikkelaar, Webdeveloper”.

Functie eisen

Wat neem je mee? Wij streven naar het gebruik van de modernste technologieën. HTML/CSS en Javascript/JQuery worden door jou uitstekend beheerst en bij voorkeur heb je ook nog een kennis van Angular, React of Vue in combinatie met webpack. De web en mobiele applicaties communiceren met een set van ‘microservices’ op het Google Cloud Platform. Hier gebruik jij je kennis van Python, REST, JSON en schaalbare services architectuur. Alles bij elkaar, een zeer uitdagende en veelzijdige baan.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
En jij bent? Ambitieus, sociaal en communicatief vaardig; Je wilt graag meebouwen aan het succes; Oplossingsgericht en werkt graagn in een dynamische omgeving.
Je woont in de omgeving van Delft, Den Haag, Leiden, Gouda en Rotterdam.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.700 tot Euro 4.200 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Zodra je hebt gesolliciteerd, krijg je een mail van de recruiter voor deze werkgever van deze vacature.
Je wordt dan snel verder geïnformeerd.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Python Developer

Meer vacatures in de stad
Delft

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.