Inloggen

Samenstel Accountancy Relatiebeheerder | MKB | 2.500 - 5.500

Organisatie

Voor de vacature als Relatiebeheerder Huizen MKB ga je het volgende doen:

Voor onze Samenstelpraktijk (MKB) zijn wij op zoek naar een gepassioneerde relatiebeheerder die op volwassen wijze de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen cliëntenportefeuille. Je bent het directe aanspreekpunt en zorgt, in samenwerking met assistenten, voor tijdige oplevering van jaarrekeningen, bijbehorende aangiften en adviesopdrachten. De cliënt ziet jou als volwaardig sparringpartner en jij maakt dat waar. Je vindt het dan ook vanzelfsprekend constant te zoeken naar verbetering en/of vernieuwing. Dit, mede mogelijk gemaakt door het (laten) opstellen van managementrapportages en het actief signaleren van ontwikkelingen in de branche van de cliënt. Het op begrijpelijke wijze overbrengen van de gesignaleerde adviezen is voor jou geen probleem. Naast de cliënt gerelateerde taken behoren ook het coachen en aansturen van de assistent accountants, de facturatie van de portefeuille en het bewaken van de planning en budgetten in de portefeuille tot jouw verantwoordelijkheden.

Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.

Wij zijn een jong en dynamisch team. Wij ontwikkelen ons in een professionele omgeving waarbij wij helpen de persoonlijke groei sterk te stimuleren.

Wij leveren full-service diensten aan de MKB Sector.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Relatiebeheerder, die past in deze rol.

Functie

Accountancy Relatiebeheerder | Huizen | MKB | 2.500 – 5.500

Afgeronde accountancy opleiding (theoretisch deel) HEAO, BE of SPD opleiding. Minimaal 4 tot 6 jaar werkervaring in de MKB adviespraktijk. Bekendheid met Unit4 is een pré. Aanvullend een fiscale opleiding is een pré.


Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.

Je woont in de omgeving van Huizen, Almere, Amersfoort, Amsterdam en Hilversum.

WR.nl voor meer vacatures: “Controlepraktijk, Audit, Interimcontrole, Accountantscontrole, RA, Registeraccountant, Controleleider, AuditManager, Samenstelpraktijk, Samenstellen jaarrekeningen, Accountancy functies, Assistent-accountant, Accountant, Jaarrekening, Jaarrekeningen, Controlepraktijk, Assistent Accountant, Samenstel, Accountantskantoor, Administratiekantoor, Accountant-Administratieconsulent, Fiscaal, Aangiftepraktijk”.

Functie eisen

Jouw positieve houding, klantvriendelijkheid en doelgerichte houding zijn een belangrijke toegevoegde waarde voor cliënt en organisatie. Je voelt je verbonden met het MKB en bent vakbekwaam. Met plezier kom je in contact met nieuwe mensen, producten en diensten. Uitstekend communiceren en beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschrift is daarbij van essentieel belang. Je hebt bewezen over commercieel inzicht te beschikken. Niks houdt jou tegen en je gaat graag gestructureerd te werk.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.

Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

De salarisrange voor de functie is globaal Euro 2.500 tot Euro 5.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.


Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Sollicitatie

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
CP SP Manager Accountancy

Meer vacatures in de stad
Huizen

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.