Inloggen

Samenstel Assistent Accountant | AA | 2.400 - 3.900

Organisatie

Wij zijn een accountantskantoor en belastingadviesbureau in Dongen. Wij bieden al meer dan 55 jaar financiële en fiscale diensten, zoals accountancy, belastingadvies en administratieve diensten. Het kantoor heeft vijf medewerkers met een passie voor financiële administratie en vooral: hart voor de zaak én hun klanten. We zijn betrokken bij onze klanten Onze klanten zijn vooral mkb-bedrijven en opereren in verschillende branches, zoals bouw, industrie, logistiek, drukkerijen, automotive, detailhandel en horeca. We zijn sterk vertegenwoordigd in de regio: in de driehoek Dongen, Tilburg en Breda. We denken mee met onze klanten en geven adviezen waar ondernemers mee vooruit komen.
U kunt vertrouwen op deskundigheid Ons bedrijf is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Bij de brancheorganisatie Extendum volgen wij de verplichte jaarlijkse opleidingen. U kunt rekenen op actuele vaktechnische kennis.

Functie

Assistent Accountant Samenstel | Dongen | AA | 2.400 – 3.900

Voor de vacature als Assistent Accountant Samenstelpraktijk Dongen AA ga je het volgende doen:
Je voert verificatiewerkzaamheden uit. Je voert cijferbeoordelingen en verbandscontroles uit op jaarrekeningposten. Je legt bevindingen vast in sectiememo’s in elektronische dossiers. Je stelt jaarrekeningen samen. Je stelt belastingaangiften op (IB, Vpb en BTW). Je signaleert adviesmogelijkheden en bereidt adviezen voor. Je verricht ondersteunende (controle)werkzaamheden.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Assistent Accountant Samenstelpraktijk, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Samenstelpraktijk, Samenstellen jaarrekeningen, Accountancy functies, Assistent-accountant, Accountant, Jaarrekening, Jaarrekeningen, Controlepraktijk, Assistent Accountant, Samenstel, Accountantskantoor, Administratiekantoor, Accountant-Administratieconsulent, Fiscaal, Aangiftepraktijk.

Functie eisen

Een afgeronde opleiding HBO-accountancy of SPD. Iemand die de post-bacheloropleiding AA volgt. Twee tot drie jaar ervaring in de samenstelpraktijk in het MKB. De bereidheid om je verder te ontwikkelen in het accountantsvak.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Sorry, WR has only Dutch speaking jobs.
Je bent een assistent-accountant met flair, met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent ambitieus en creatief. Je bent kritisch, leergierig en servicegericht.
Je woont in de omgeving van Dongen, Breda, Tilburg, Den Bosch en Dordrecht.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.400 tot Euro 3.900 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen


Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Zodra je hebt gesolliciteerd, krijg je een mail van de recruiter voor deze werkgever van deze vacature.
Je wordt dan snel verder geïnformeerd.

Sollicitatie


Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
SP Assistent-Accountant

Meer vacatures in de stad
Dongen

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.