Inloggen

Samenstel Sr Ass Accountant | MKB | 3.400 - 5.000

Organisatie

Als Accountantskantoor ondersteunen en adviseren wij bedrijven en ondernemers op financieel en fiscaal gebied. Onze klanten krijgen een specifiek advies waarbij risico’s en kansen in beeld zijn gebracht. We zijn betrouwbaar en hebben verstand van zaken.
Wij richten ons met name op MKB-bedrijven in de regio Noord- en Zuid-Holland. Ons sprankelende enthousiaste team ondersteunt onze klanten door ze op zoveel mogelijk financiële gebieden te ontzorgen zodat zij kunnen doen waar zij goed zijn; ondernemen! We werken met korte communicatielijnen.

Functie

Sr Ass Accountant | Hoofddorp | MKB | 3.400 – 5.000

Voor de vacature als Gevorderde Ass Accountant Hoofddorp MKB ga je het volgende doen:
De collega die we in ons team van financiële professionals graag willen verwelkomen spreekt en verstaat de taal van de ondernemers en helpt hen succesvol te zijn. In je rol als relatiebeheerder is het signaleren van en invulling geven aan de adviesbehoeften van onze klanten een belangrijk aspect. Je bent werkzaam binnen de MKB-accountantspraktijk. Binnen je eigen klantenportefeuille ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de totale dienstverlening van ons kantoor. Hierbij werk je nauw samen met de specialisten van de andere afdelingen van ons kantoor. Je houdt je daarnaast bezig met het (laten) uitvoeren van samenstelopdrachten en bent medeverantwoordelijk voor het budget. Je bespreekt zelfstandig of samen met de verantwoordelijk accountant de uitgevoerde opdrachten. Daarnaast behoort het verkrijgen van opdrachten bij bestaande klanten tot je takenpakket. In deze afwisselende functie geniet je een hoge mate van zelfstandigheid.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Gevorderde Ass Accountant, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Samenstelpraktijk, Samenstellen jaarrekeningen, Accountancy functies, Assistent-accountant, Accountant, Jaarrekening, Jaarrekeningen, Controlepraktijk, Assistent Accountant, Samenstel, Accountantskantoor, Administratiekantoor, Accountant-Administratieconsulent, Fiscaal, Aangiftepraktijk.

Functie eisen

Kandidaten afgestudeerd AA of in de eindfase van deze opleiding met relevante werkervaring in de MKB-accountantspraktijk worden uitgenodigd te reageren.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.Sorry, WR has only Dutch speaking jobs.
Bij onze nieuwe, enthousiaste collega zien wij graag affiniteit met automatisering terug. Initiatief, zelfstandigheid, organisatievermogen en leidinggevende capaciteiten zijn echter minstens zo belangrijk. Vanzelfsprekend ben je klantgericht.
Je woont in de omgeving van Hoofddorp, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Amstelveen, Almere en Leiden, Aalsmeer.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.400 tot Euro 5.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Zodra je hebt gesolliciteerd, krijg je een mail van de recruiter voor deze werkgever van deze vacature.
Je wordt dan snel verder geïnformeerd.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
SP Assistent-Accountant

Meer vacatures in de stad
Hoofddorp

Meer vacatures in Hoofddorp

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.