Inloggen

Samestel Sr Ass Accountants | MKB | 3.500 - 5.000

Organisatie

Wij zijn een toonaangevend middelgroot ondernemersadvieskantoor met meerdere vestigingen in Oost-Nederland. Al meer dan een halve eeuw voorzien wij ondernemers, van eenmanszaak tot grote controleplichtige ondernemingen, in een groot aantal sectoren van deskundig advies. Zowel nationaal als internationaal.
Wij zijn gericht op de ondernemer en de toekomst van zijn onderneming. Persoonlijke betrokkenheid staat daarbij centraal. Want alleen wanneer wij jou door en door kennen, kan het gewenste maatwerk geleverd worden. Onze accountants, belastingadviseurs, juristen, pensioen- en salarisadviseurs spreken de taal van de ondernemers uit de regio en kennen de historie en ontwikkeling van de bedrijven en instellingen. Daardoor zijn we in staat om vanuit meerdere invalshoeken als waardevol klankbord te fungeren, pro-actief met de klant mee te denken en hem te ontzorgen.

Functie

Samestel Sr Ass Accountants | Lichtenvoorde | MKB | 3.500 – 5.000

Voor de vacature als Samestel Gevorderd Ass Accountants Lichtenvoorde MKB ga je het volgende doen:
De werkzaamheden bestaan grotendeels uit het samenstellen van jaarrekeningen, het opstellen van fiscale aangiften, tussentijdse rapportages en het leiding geven aan en begeleiden van beginnend assistent accountants. Ook verleen je regelmatig ondersteuning bij bijzondere opdrachten zoals prognoses, financieringsaanvragen en het uitwerken van adviezen. Voor een aantal cliënten onderhoud je zelfstandig de contacten en handel je de lopende zaken af. Je signaleert adviesmogelijkheden bij cliënten en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het kantoor. Je werkt in een vast team van professionals op HBO- en of academisch niveau en hebt regelmatig contact met cliënten.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Samestel Gevorderd Ass Accountants, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Samenstelpraktijk, Samenstellen jaarrekeningen, Accountancy functies, Assistent-accountant, Accountant, Jaarrekening, Jaarrekeningen, Controlepraktijk, Assistent Accountant, Samenstel, Accountantskantoor, Administratiekantoor, Accountant-Administratieconsulent, Fiscaal, Aangiftepraktijk.

Functie eisen

HBO Accountancy of Bedrijfseconomie of (studerend voor) AA Je hebt enkele jaren relevante werkervaring opgedaan.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
Je bezit organisatievermogen en bent communicatief vaardig zodat je op een goede manier collega’s en cliënten te woord kunt staan Je hebt leidinggevende vaardigheden om beginnend assistenten op te leiden en aan te sturen Nauwkeurig werken met een cliënt- en resultaatgerichte aanpak zit in je aard Je bent kritisch en stelt daardoor bij cliënten de juiste vragen om de relevante informatie te krijgen Je hebt een aantal jaren ervaring in de accountancypraktijk en kunt de reguliere werkzaamheden voor cliënten grotendeels zelfstandig afhandelen Kennis van de Duitse taal is een pre, maar niet vereist .
Je woont in de omgeving van Lichtenvoorde, Doetinchem, Zutphen, Lochem en Haaksbergen.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.500 tot Euro 5.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Zodra je hebt gesolliciteerd, krijg je een mail van de recruiter voor deze werkgever van deze vacature.
Je wordt dan snel verder geïnformeerd.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
SP Assistent-Accountant

Meer vacatures in de stad
Eibergen

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.