Inloggen

Security Consultant Cyber | CISSP | 3.200 - 5.000

Organisatie

Wij zijn als IT bedrijf specialist op het gebied van managed security oplossingen. Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie.

Functie

Security Consultant Cyber | CISSP | 3.200 – 5.000 Voor de vacature als Security Consultant Cyber Amersfoort CISSP ga je het volgende doen: Als Security Consultant help je organisaties met de uitdagingen omtrent informatiebeveiliging. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau fungeer je als een brug tussen de business en IT- vraagstukken. Je bent in staat GAP-analyses uit te voeren volgens o.a. ISO en GDPR/AVG. Tevens ben je in staat essentiële bijdrages te leveren bij het ontwerpen, implementeren of verbeteren van hun processen en procedures op het gebied van cybersecurity en business impact. Daarnaast kan je risico’s snel identificeren en op een eenvoudige manier uitleggen zodat adequate maatregelen kunnen worden getroffen. Verder zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity, zodat je de klanten altijd kan voorzien van de best mogelijke oplossingen. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Security Consultant Cyber, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Functie eisen

✓ Afgeronde relevante HBO- opleiding; ✓ Affiniteit met techniek; ✓ Minimaal 4 jaar werkervaring als security engineer of security consultant; ✓ Ruime ervaring in het adviseren van klanten en het doen van voorbereidingstaken op het gebied van informatiebeveiliging; ✓ CISSP of SICM gecertificeerd, of bereid deze op korte termijn te behalen; ✓ Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. ✓ Communicatief sterk en opereert goed in teamverband; ✓ Je hebt een professionele uitstraling; ✓ Analytisch, zelfstandig, kritisch en kan een vertaalslag maken voor de klant; ✓ Geen moeite met het geven van een presentatie of workshop; ✓ Leergierig en creëert kansen;. Je woont in de omgeving van Amersfoort, Utrecht, Almere, Apeldoorn, Hilversum, Ermelo en Barneveld, Ede, Veenendaal.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.200 tot Euro 5.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel. Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd. Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Consultant Security

Meer vacatures in de stad
Amersfoort

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.