Inloggen

Servicemonteur | CV Ketels | 2.300 - 3.700

Organisatie

Wij zijn een groot bedrijf binnen de energie- en warmtesector. Wij vinden het belangrijk een duurzaam bedrijf te zijn en hiermee rekening te houden in ons dagelijks handelen. Daarbij richten we ons op drie P’s: people, planet en profit.

Functie

Servicemonteur | CV Ketels | 2.300 – 3.700 | Servicemonteur

Voor de vacature als Servicemonteur Amsterdam CV Ketels ga je het volgende doen:

In de koude wintermaanden wil iedereen er warmpjes bijzitten. Een niet werkende CV-ketel is dan het laatste waar je op zit te wachten. Gelukkig zijn er specialisten zoals jij. Monteurs die storingen aan CV-ketels kunnen opsporen en oplossen. Wij zijner voor jou en zorgt ervoor dat jij met het beste gereedschap op pad kunt. Je hoeft niet eens je servicebus zelf bij te vullen. Dat wordt ’s nachts voor jou gedaan.

Het is niet het hele jaar winter. In de lente nemen de meldingen met betrekking tot storingen af. Een ideale tijd om onderhoud aan CV-ketels te verrichten. Op een gemiddelde dag kom je bij ongeveer acht huishoudens over de vloer om de CV-ketel een onderhoudsbeurt te geven. Zomer of winter, jij bent elke dag het visitekaartje van ons bedrijf. Als je klaar bent met je klus zorg je ervoor dat je alles weer netjes achterlaat. De administratie van wat jij hebt gedaan, verwerk je heel eenvoudig op je iPad. Dat is de eerste tevreden klant van vandaag, op naar de volgende.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Servicemonteur, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Servicemonteur “Monteur, Service Monteur, Field Service Engineer, Service Engineer, Monteur STEK, Monteur F-Gassen”.

Functie eisen

Wat echt onmisbaar is voor deze functie, is een geldig rijbewijs B. Aangevuld met kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek of installatietechniek. Een geldig VCA-certificaat zou de kers op de taart zijn. Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Amstelveen en Hilversum.

Je moet je ook aangesproken voelen als we in onze dienstverlening de klanten aangenaam willen verrassen, meer willen doen dan verwacht, in een uitdagende werkomgeving waar je als medewerker richting en ruimte krijgt. Daarnaast werken we vanuit de kernwaarden vakmanschap, vertrouwen, vooruitstrevend en veilig. Ook wel de bouwstenen van onze cultuur.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.300 tot Euro 3.700 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Monteur HVAC Klimaatinstallaties

Meer vacatures in de stad
Amsterdam

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.