Inloggen

Sharepoint Functioneel Consultant | 2.600 - 3.800

Organisatie

Voor de vacature als Sharepoint Functioneel Consultant Nieuwegein Office365 ga je het volgende doen: In mijn rol als Functioneel Consultant ben ik bezig met het vertalen van vraagstukken vanuit de business naar een oplossing op IT vlak, in dit geval SharePoint en/of Office 365. Daarnaast houd ik mij bezig met de functionele (en in mindere mate ook de technische) inrichting van deze oplossingen, met het beantwoorden van gebruikersvragen, het trainen van (eind)gebruikers en beheerders en met het inrichten/implementeren van wijzigingen op de reeds bestaande oplossingen. De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd, van bijvoorbeeld het inrichten van een Document en Record Management Systeem tot het uitrollen van een Intranet/Extranet. Met een platform als SharePoint/Office 365 zijn de mogelijkheden eigenlijk eindeloos. De werkzaamheden kunnen zowel op kantoor zijn, bij de klant of (in overleg) vanuit huis worden uitgevoerd. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling. Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wij zijn een kleine, maar kwalitatief goede projectorganisatie met een volledige focus op SharePoint. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Sharepoint Functioneel Consultant, die past in deze rol.

Functie

Sharepoint Functioneel Consultant | Nieuwegein | 2.600 – 3.800 Daarnaast verwachten we dat je voldoet aan de volgende eisen: Een relevante opleiding op HBO/WO niveau Minimaal 3 jaar relevante ervaring op het gebied van SharePoint en/of Office365 Bij voorkeur doorgegroeid naar een technische (hands-on) functie De noodzakelijke Microsoft certificeringen Kennis over en ervaring met moderne Portal-Architecturen en -concepten Het vermogen om procesmatig en sterk analytisch te denken . Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Nieuwegein, Amersfoort, Utrecht, Gorinchem en Gouda.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 2.600 tot Euro 3.800 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button. Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Sollicitatie

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button. Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Sharepoint Specialist

Meer vacatures in de stad
Nieuwegein

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.