Inloggen

Software Ontwikkelaar | C# Salesforce | 3.000 - 5.200

Organisatie

Wij zorgen ervoor dat patiënten met leukemie en andere ernstige bloedaandoeningen die een stamceltransplantatie moeten ondergaan zo snel mogelijk de best passende donor krijgen. Deze transplantatie is voor patiënten noodzakelijk om te kunnen overleven. Als er geen geschikte donor gevonden wordt, is de kans groot dat ze overlijden.
Wij zijn een een non-profit organisatie die sinds 2008 een ANBI-status heeft. Onze kernwaarden zijn Betrokken, Betrouwbaar en Zorgzaam. Kernwaarden die in al ons handelen aantoonbaar naar voren moeten komen. Bij ons werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Wij staan open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang en van een vaste werkkring waar je jaren werkt aan dezelfde krachtige software, dan zit je bij ons helemaal goed.

Functie

Software Ontwikkelaar | C# Salesforce | 3.000 – 5.200

Wat ga je doen? Je wordt collega in een klein in-house ontwikkelteam (4 fte), dat werkt aan innovatieve producten en diensten met de laatste technologieën. Je collega’s zijn hoog opgeleid, divers en kritisch. Je bent handig in het ophalen, uitwerken en vertalen van gebruikersvragen in een technisch ontwerp en realisatie op een pragmatische manier. Dit vraagt naast informatieanalyse kennis ook consultancy ervaring. Daarnaast draag je mede zorg dat het landschap stabiel blijft functioneren. De kaders van wet- en regelgeving geven daarbij een specifieke dimensie aan het werken met privacygevoelige patiënt- en donorgegevens. De operationele ICT-dienstverlening is uitbesteed aan managed serviceproviders. We hebben een cloud only strategie en werken met standaard applicaties zoals Salesforce, Exact, SharePoint waarbij de ICT-afdeling zorgdraagt voor de inrichting en het beheer. Daarnaast ontwikkelen we in eigen beheer een data gestuurde integratie en workflow omgeving die de operationele processen ondersteund. De ambitie is deze eigen inrichting verder in Europa uit te rollen bij collega bedrijven omdat we als bedrijf al jaren een pioniersrol vervult in de internationale gemeenschap. We zijn op dit moment bezig onze gehele applicatielandschap naar het Azure platform over te zetten en meteen uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Basis tooling daarbij zijn de PostgreSQL database en C#. Er liggen vele uitdagingen voor een gedreven ontwikkelaar/consultant om hieraan, met hoge mate van eigen invulling, vorm te geven.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Software Engineer, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: c#, c-sharp, c sharp, csharp, Ontwikkelaar, Software Engineer, Programmeur, Developer, Software Ontwikkelaar, Webdeveloper.

Functie eisen

  • De collega die wij zoeken beschikt over HBO+ werk-en denkniveau.
  • Softwareontwikkeling (C#, PHP/Laravel, JavaScript) Software configuratie (Sharepoint, SalesFroce) Applicatie integratie (API, XML, ESB) Databases (PostgreSQL, MySQL) Datamodellen en structuren RAD-methoden en technieken MS-Azure omgeving.
  • Je hebt kennis van/ bekend met: MS-platform ITIL en BISL-processen.
  • Je hebt affiniteit met informatiebeveiliging.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.

De collega die wij zoeken is:

  • Sociaal vaardig.
  • Zelfstandig Pro-actief en heeft een hands-on, can-do mentaliteit Is dienstverlenend én procesgericht.
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je woont in de omgeving van Leiden, Den Haag, Rotterdam, Delft en Gouda.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.000 tot Euro 5.200 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.

Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
C# Software Developer

Meer vacatures in de stad
Leiden

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.