Inloggen

Software Ontwikkelaar | .Net | 2.600 - 3.500

Organisatie

Wij werken voor MKB klanten. We hebben veel verschillende projecten. Hou jij van afwisseling dan zit je bij ons goed. Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wij zijn een technisch dienstverlener die zich bezig houdt met beveiliging en interne logistiek. Wij ontwikkelen, installeren en onderhouden zowel producten als systemen.

Functie

Software Ontwikkelaar | .Net | 2.600 – 3.500 Voor de vacature als Software Developer De Meern .Net ga je het volgende doen:
  • Als Software Developer werk je aan verschillende opdrachten bij verschillende klanten.
  • Je bent verantwoordelijk voor het op een correcte manier afstemmen van de functiespecificaties en het technisch ontwerp met de klant.
  • Je werkt voornamelijk met Microsoft-technologieën.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Software Developer, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Functie eisen

  • Het uitvoeren van analyses en het in kaart brengen van knelpunten.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Je hebt ervaring binnen een soortgelijke functie.
  • Je woont in de omgeving van De Meern, Gouda, Amersfoort, Hilversum en Amsterdam.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.600 tot Euro 3.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel. Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd. Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
C# .NET Developer

Meer vacatures in de stad
De Meern

Meer vacatures in De Meern

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.