Inloggen

Software Tester | Automation | 2.800 - 4.000

Organisatie

Software Test Engineer | Enschede | Automation | 2.800 – 4.000


Organisatie- en afdelingsomschrijving


Wij maken eigen softwareoplossingen op maat, voor bepaalde specifieke sectoren in de markt. Wij werken voor middelgrote en grote ondernemingen in Nederland.

Wij bieden een prettige werksfeer, waarin optimaal gebruik wordt gemaakt van ieders talenten. Ook het door ontwikkelen van competenties staat centraal. Je werkt bij ons volledig op kantoor. Bij ons werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Wij staan open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang en van een vaste werkkring waar je jaren werkt aan dezelfde krachtige software, dan zit je bij ons helemaal goed.

Functie

Software Test Engineer | Enschede | Automation | 2.800 – 4.000

Voor de vacature als Software Test Engineer Enschede Automation ga je het volgende doen:

Als Test Engineer werk je vanuit jouw ontwikkelteam mee aan de nieuwe generatie producten die wij ontwikkelen voor de verschillende markten die ons bedrijf bedient. Daarnaast ben je betrokken bij de doorontwikkeling van de bestaande standaard softwareoplossingen. Als Test Engineer werk je in een dynamische omgeving en ben je in staat om de kwaliteit van onze applicaties naar een hoger niveau te brengen. Je bewaakt de kwaliteit en zorgt ervoor dat de applicaties blijven voldoen aan de hoge kwaliteitseisen. Met jouw oog voor detail test je niet alleen of de applicatie functioneel goed werkt, maar ook of deze voor de gebruiker werkbaar is. Een goede performance is voor jou zeer belangrijk. Je bent een gedreven en oplossingsgerichte collega die zelfstandig in staat is om binnen de afgesproken planning volledig geautomatiseerde testen op te stellen en uit te laten voeren. Je signaleert fouten en onvolkomenheden in de software en initieert verbeteringen. Je werkt mee aan de continue verbetering van de applicaties en het ontwikkeling- en testproces. Als tester denk je vanuit de gebruiker en denk je mee in hoe wij innovatieve producten kunnen ontwikkelen. Je maakt deel uit van een ontwikkelteam dat volgens de Scrum-methodiek onze software verder uitbouwt en verbetert. Samen met de Product Manager denk je mee in het beschrijven van user stories en ben je in staat om de gewenste functionaliteiten vanuit een gebruikersperspectief te testen.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Software Test Engineer, die past in deze rol.

Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.


WR.nl voor meer vacatures: tester, software tester, test engineer, test automation engineer.

Functie eisen

Een afgeronde Hbo (of gelijkwaardige) opleiding. Je beschikt over aantoonbare meerjarige ervaring als Tester in een agile/scrum omgeving. Ervaring met het specificeren van testcases Ervaring met het testen van webapplicaties Analytisch en gestructureerd ingesteld Goede communicatieve vaardigheden (in het Nederlands en Engels) Je bent een teamplayer Je bent een inspirerende, creatieve en innovatieve persoonlijkheid Je hebt ervaring met de Scrum-methodiek

Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.

Kennis van SQL (Sql Server en Oracle) Ervaring met testen van (web)services Ervaring met automatische test tools (Telerik test studio, Test Complete) Kennis van XML Aantoonbare ervaring met gangbare testmethodieken Complexe problemen oplossen, verbeteren processen, visie op het testproces, out-of-the-box kunnen denken, vernieuwend, overtuigingskracht, durf, nauwkeurig, actief, alert, flexibel, klantgericht, prestatie gedreven en gestructureerd werken.

Je woont in de omgeving van Enschede, Deventer, Almelo, Oldenzaal en Haaksbergen, Gronau.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.

De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.800 tot Euro 4.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.

Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Zodra je hebt gesolliciteerd, krijg je een mail van de recruiter voor deze werkgever van deze vacature.
Je wordt dan snel verder geïnformeerd.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Software Tester

Meer vacatures in de stad
Enschede

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.