Inloggen

(Sr) Ass Accountant | Gorinchem | Controle | 2.700 - 4.900

Organisatie

Voor de vacature als (Gevorderd) Assistent Accountant Gorinchem Controlepraktijk ga je het volgende doen:

Functieomschrijving In deze functie zul je, onder andere, de volgende werkzaamheden verrichten: Het uitvoeren van controlewerkzaamheden en het rapporteren hiervan aan de controleleider Het aansturen van beginnend assistent accountants en/of stagiaires Samenstellen van jaarrekeningen voor de controle-opdrachten die je uitvoert Diverse fiscale werkzaamheden zoals het voorbereiden van een aangifte vennootschapsbelasting en/ of inkomstenbelasting.

Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.

Ondernemers vooruit helpen; dat is wat we doen bij dit bedrijf. Niets meer en niets minder. Samen met u werken aan het beste bedrijfsresultaat. Dat geeft ons de uitdaging die ons hart sneller laat kloppen. Dat maakt ons vak boeiend. En uw business beter. We nemen u het cijferwerk uit handen en zorgen voor perfecte rapportage. Daar kunt u iets mee. Niet alleen voor uw eigen bedrijfsvoering maar ook voor partijen die u financiële verantwoording af moet leggen zoals aandeelhouders en bankinstellingen.

We hebben een organisatiecultuur die gericht is op kwaliteit en waarbij de termen professioneel kritische instelling, nauwkeurig, degelijk, een rechte rug, maatschappelijk betrokken etc… van toepassing zijn. Deskundigheid, ethiek en betrouwbaar. Dat zijn de kernwaarden van ons kantoor.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde (Gevorderd) Assistent Accountant, die past in deze rol.

Functie

Functie-eisen Je volgt momenteel een opleiding tot registeraccountant of accountant administratieconsulent en hebt de intentie om je AA- of RA- titel te behalen Je beschikt over 1 tot 5 jaar werkervaring in de controlepraktijk Je hebt affiniteit met IT en de toepassing hiervan in de controlepraktijk.


Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.

Je woont in de omgeving van Gorinchem, Nieuwegein, Dordrecht, Gouda en ’s Hertogenbosch.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste gevorderd assistent accountant voor onze controlepraktijk. Je bent een teamspeler, hebt een klantgerichte instelling en beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.

Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

De salarisrange voor de functie is globaal Euro 2.700 tot Euro 4.900 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.


Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Sollicitatie

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
CP Assistent-Accountant

Meer vacatures in de stad
Gorinchem

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.