Inloggen

Sr Assistent Accountant AA | MKB | 3.000 - 8.800

Organisatie

Wij zijn een jonge en enthousiaste organisatie met ongeveer 100 werknemers. Wij zijn een trots team met een aangename en open sfeer. Bij ons kun jij je talenten volledig kwijt.
Wij leveren met actuele vakkennis praktijkgerichte adviezen voor voornamelijk MKB klanten. Persoonlijke betrokkenheid staat hierbij altijd centraal.

Functie

Sr Assistent Accountant AA | Wijchen | MKB | 3.000 – 8.800

Voor de vacature als Senior Assistent Accountant AA Wijchen MKB ga je het volgende doen:
Als senior assistent-accountant AA werk je zelfstandig aan jaarrekeningen met uiteenlopende moeilijkheidsgraad. Daarnaast begeleid je ondernemers door middel van tussentijdse cijfers en prognoses en sta je de cliënt bij met advies op meerdere gebieden. Team Je werkt in een ambitieus en groeiend AA-team, dat bestaat uit 10 personen. Naast accountancy- en advieswerkzaamheden werkt dit team ook aan rendementsverbeteringstrajecten en diverse fiscale vraagstukken. Wat ga je doen? Als onze nieuwe senior assistent-accountant AA werk je zelfstandig aan jaarrekeningen en belastingaangiftes en ben je hierbij klantverantwoordelijk. Onze cliënten hebben ook behoefte aan (rendements-)advies. Je signaleert adviesmogelijkheden en zal hier zelf ook actief aan bijdragen. Zo werk je door middel van de nieuwste methodieken aan tussentijdse cijfers en prognoses voor ondernemers. Daarnaast ga je verschillende junior assistent accountants begeleiden bij hun werkzaamheden. Wij bieden – Een uitdagende baan voor minimaal 32 uur waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. – Een omgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. – Een professionele en persoonlijke werksfeer binnen een platte organisatiestructuur. – Marktconforme arbeidsvoorwaarden en interessante studiemogelijkheden.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Senior Assistent Accountant AA, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures:

“Samenstelpraktijk, Samenstellen jaarrekeningen, Accountancy functies, Assistent-accountant, Accountant, Jaarrekening, Jaarrekeningen, Controlepraktijk, Assistent Accountant, Samenstel, Accountantskantoor, Administratiekantoor, Accountant-Administratieconsulent, Fiscaal, Aangiftepraktijk”.


Functie eisen

– Je volgt momenteel de post hbo-opleiding Accountant-Administratieconsulent. – Je beschikt over circa vijf jaar relevante werkervaring.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
– Je hebt de ambitie om door te groeien naar de functie van accountant. – Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. – Je hebt een proactieve houding. – Je gaat tot het uiterste voor de cliënt en bent bereid op niveau met de ondernemer mee te denken. – Je bent woonachtig in de directe omgeving van ons kantoor.
Je woont in de omgeving van Wijchen, Nijmegen, Oss, Tiel en Arnhem.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.000 tot Euro 8.800 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.

Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Gevorderde SP Assistent-Accountant SP manager

Meer vacatures in de stad
Wijchen

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.