Inloggen

Sr Assistent Accountant | Audit | 3.400 - 5.600

Organisatie

Voor de vacature als Gevorderd Assistent Accountant Kampen Audit ga je het volgende doen:

We zoeken een ambitieuze collega die vanuit ons hoofdkantoor te Enschede de afdeling komt versterken. Je werkt zelfstandig dossiers af van de audit-parktijk en brengt daarna de informatie over aan de cliënten en de andere assistent accountants. Je werkt hierbij vaak in een team. Ook geef je advies aan cliënten wanneer nodig.

Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.

Dit bedrijf biedt de uitdaging en het werkplezier waar jij naar op zoek bent en wil graag met jou werken aan een mooi toekomstperspectief. Onze organisatie kenmerkt zich als een moderne, vooruitstrevende en innovatieve organisatie met oog voor duurzaamheid. Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening staat bij ons centraal, waarbij veel aandacht wordt besteed aan het werven, motiveren, trainen/opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers. Uiteraard bieden wij onze medewerkers de gelegenheid om te groeien en te excelleren: zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.

Voor grote en middelgrote ondernemingen verzorgt dit bedrijf diverse accountancywerkzaamheden. Als onderdeel van deze dienstverlening stellen we jaarrekeningen op, beoordelen en controleren deze en verzorgen we financiële administraties. Met de jaarrekening als solide basis bieden wij u toekomstgericht advies over uw persoonlijke financiële positie en die van uw onderneming.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Gevorderd Assistent Accountant, die past in deze rol.

Functie

Sr Assistent Accountant | Kampen | Audit | 3.400 – 5.600

Je hebt een VWO opleiding gevolgd en/of een HBO- of universitaire opleiding Accountancy afgrond. Daarnaast heb je 3 tot 5 jaar relevante werkervaring als Assistent Accountant op een accountantskantoor. Bovendien beschik je over een afgeronde RA opleiding, heb je minimaal zes jaar relevante werkervaring in een Audit-praktijk en heb je ervaring in relevante leidinggevende functies.


Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.

Je woont in de omgeving van Kampen, Meppel, Zwolle, Lelystad en Harderwijk.WR.nl voor meer vacatures: “Controlepraktijk, Audit, Interimcontrole, Accountantscontrole, RA, Registeraccountant, Controleleider, AuditManager, Samenstelpraktijk, Samenstellen jaarrekeningen, Accountancy functies, Assistent-accountant, Accountant, Jaarrekening, Jaarrekeningen, Controlepraktijk, Assistent Accountant, Samenstel, Accountantskantoor, Administratiekantoor, Accountant-Administratieconsulent, Fiscaal, Aangiftepraktijk”.

Functie eisen

We zijn op zoek naar een ambitieuze, cliëntgerichte en flexibele collega en verwachten dat je beschikt over uitmuntende analytische vaardigheden. Ook beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en taalbeheersing. Daarnaast kun je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.

Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

De salarisrange voor de functie is globaal Euro 3.400 tot Euro 5.600 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.


Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Sollicitatie

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Gevorderde CP Assistent-Accountant CP manager

Meer vacatures in de stad
Kampen

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.