Inloggen

Sr Assistent Accountant | Controle | 3.400 - 5.500

Organisatie

oor de vacature als Gevorderd Assistent Accountant CP Roosendaal Controlepraktijk ga je het volgende doen:

Als gevorderd assistent accountant ben je een belangrijk teamlid binnen de controle. Je voert werkzaamheden uit ten aanzien van de administratieve organisatie en interne beheersingsmaatregelen en controleert jaarrekeningposten. Daarnaast ben je de coach van minder ervaren teamleden en beoordeel je hun werkzaamheden.

Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.

Ons bedrijf ondersteunt ondernemers en staat ze bij om er alles aan te doen om hun prestaties te verbeteren. Dit doen we onder andere met behulp van actuele financiële inzichten. Daarnaast geven we praktijkgerichte adviezen en flexibele ondersteuning, daar waar nodig.

Wij zin een groot maar gezellig bedrijf waar nauw wordt samengewerkt. Hard werken en een goede werksfeer staan bij ons centraal. Daarnaast werken wij met een grote persoonlijke betrokkenheid en korte communicatielijnen met elkaar en onze cliënten.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Gevorderd Assistent Accountant CP, die past in deze rol.

Functie

Sr Assistent Accountant | Roosendaal | Controle | 3.400 – 5.500

een afgeronde HBO of universitaire opleiding AC hebt bezig bent met de RA-opleiding beschikt over circa drie jaar relevante werkervaring.


Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.

Je woont in de omgeving van Roosendaal, Breda, Bergen Op Zoom, Oosterhout en Etten-Leur.

WR.nl voor meer vacatures: Controlepraktijk, Audit, Interimcontrole, Accountantscontrole, RA, Registeraccountant, Controleleider, AuditManager, Samenstelpraktijk, Samenstellen jaarrekeningen, Accountancy functies, Assistent-accountant, Accountant, Jaarrekening, Jaarrekeningen, Controlepraktijk, Assistent Accountant, Samenstel, Accountantskantoor, Administratiekantoor, Accountant-Administratieconsulent, Fiscaal, Aangiftepraktijk.

Functie eisen

Je bent ondernemend ingesteld, een teamspeler bent communicatief vaardig kwaliteits- en resultaatgericht goed kunt plannen, organiseren en analyseren een flexibele en nuchtere instelling hebt .

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.

Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

De salarisrange voor de functie is globaal Euro 3.400 tot Euro 5.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.


Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button. Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Sollicitatie

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button. Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
CP Assistent-Accountant

Meer vacatures in de stad
Roosendaal

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.