Inloggen

Sr Assistent Accountant | HBO | 3.400 - 7.000

Organisatie

Wij zijn een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory.
Bij ons bedrijf herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking kunnen bedienen.

Functie

Sr Assistent Accountant | HBO | 3.400 – 7.000
Voor de vacature als Senior Assistent Accountant Goes HBO ga je het volgende doen:

We zijn altijd direct betrokken bij onze klanten. Sterker nog, we gaan steeds een stap verder met onze dienstverlening. Onze klanten zijn ondernemers die ruimte willen hebben om te ondernemen. Daarom zijn we onlangs ‘Be in Control’ gestart. Een dienstverlening waarmee de administratie van de klant perfect geautomatiseerd is en we aansluitend advies op maat kunnen geven. Onze adviseurs geven inzicht in de actuele cijfers met behulp van dashboards. En via een online klantportaal kunnen onze klanten dag en nacht hun administratie en dashboards inzien. Op deze manier kunnen ondernemers ondernemen mét de zekerheid van actuele cijfers. Jouw baan Bij ons ben je altijd betrokken bij je klanten. Binnen ons landelijk opererend top tien kantoor werk je op onze vestiging in Zeeland. Jij werkt in een jong team in een open en informele cultuur aan kwalitatief hoogwaardige diensten voor jouw klanten. Als gevorderd assistent accountant heb je een afwisselende functie waarin je kennismaakt met verschillende typologieën. In samenwerking met je collega’s verricht je tevens uiteenlopende accountancywerkzaamheden voor jouw klanten: je begint met het zelfstandig verwerken van de administraties je biedt ondersteuning bij het opstellen van jaarrekeningen en tussentijdse rapportages in je contacten met klanten signaleer je behoeften en trends, waar je snel en adequaat op in weet te spelen.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Senior Assistent Accountant, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Controlepraktijk, Audit, Interimcontrole, Accountantscontrole, RA, Registeraccountant, Controleleider, AuditManager, Samenstelpraktijk, Samenstellen jaarrekeningen, Accountancy functies, Assistent-accountant, Accountant, Jaarrekening, Jaarrekeningen, Controlepraktijk, Assistent Accountant, Samenstel, Accountantskantoor, Administratiekantoor, Accountant-Administratieconsulent, Fiscaal, Aangiftepraktijk.

Functie eisen

  • Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding HBO AC / BE en bent bereid is om de AA opleiding te gaan volgen.
  • Je hebt enkele jaren werkervaring.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Je bent creatief, dienstverlenend en ondernemend.
  • Je bent enthousiast en leergierig.
  • Je bent een echte teamspeler die van aanpakken weet en communicatief vaardig is, zowel in woord als geschrift (goede kennis van Engelse taal is een pre)
  • Je kan goed analyseren, plannen en organiseren.
  • Je woont in de omgeving van Goes, Middelburg, Vlissingen, Kamperland en Yerseke.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.400 tot Euro 7.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.

Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Senior Accountant CP manager

Meer vacatures in de stad
Goes

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.