Inloggen

Sr Assistent Accountant RA | Audit | 5.000 - 9.500

Organisatie

Wij zijn een jonge en enthousiaste organisatie met ongeveer 100 werknemers. Wij zijn een trots team met een aangename en open sfeer. Bij ons kun jij je talenten volledig kwijt.
Wij leveren met actuele vakkennis praktijkgerichte adviezen voor voornamelijk MKB klanten. Persoonlijke betrokkenheid staat hierbij altijd centraal.

Functie

Sr Assistent Accountant RA | Audit | 5.000 – 9.500

Voor de vacature als Senior Assistent Accountant RA Wijchen Audit ga je het volgende doen:
Jouw functie? Als onze senior assistent-accountant RA ga je je voornamelijk bezighouden met de volgende kerntaken: – Zelfstandig verrichten van meer gecompliceerde controlewerkzaamheden; – Voorbereiden van management-letter en accountantsverslag; – Signaleren van adviesmogelijkheden; – Zorgdragen voor een goede dossiervorming; – Actief ondersteunen van collega’s in hun dagelijks voorkomende werkzaamheden; – Bijdrage leveren aan de verdere vormgeving van de huidige controlepraktijk. Deze werkzaamheden verricht je zowel bij de klant op locatie als op kantoor. Je werkt met ervaren collega’s in een team en krijgt een goede begeleiding op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Op jouw beurt ben jij in staat om begeleiding en ondersteuning te geven aan (junior) assistent-accountants. Verder werk je nauw samen met specialisten uit andere disciplines binnen de organisatie. Ons aanbod: Wij bieden je een uitdagende fulltime baan (40 uur per week) in een mooie organisatie: we kennen een professionele en persoonlijke werksfeer binnen een platte organisatiestructuur. Hierdoor wordt onze aanpak gekenmerkt door persoonlijk contact en grote betrokkenheid. Accountancy is immers meer dan cijfers alleen. Jouw toekomstige collega’s beschrijven de sfeer op kantoor als open en informeel voor zowel relaties als medewerkers. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en bieden de mogelijkheid om in tijd en geld verder te studeren. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden met een goede studieregeling en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Senior Assistent Accountant RA, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures:

“Controlepraktijk, Audit, Interimcontrole, Accountantscontrole, RA, Registeraccountant, Controleleider, AuditManager, Samenstelpraktijk, Samenstellen jaarrekeningen, Accountancy functies, Assistent-accountant, Accountant, Jaarrekening, Jaarrekeningen, Controlepraktijk, Assistent Accountant, Samenstel, Accountantskantoor, Administratiekantoor, Accountant-Administratieconsulent, Fiscaal, Aangiftepraktijk”.


Functie eisen

– Je bent minimaal studerend voor de masterfase van de RA-opleiding aan Nyenrode Business Universiteit; – Je hebt minstens 3 jaar relevante ervaring opgedaan in de controlepraktijk van het MKB; – Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Kennis van de Engelse en Duitse taal is een pré, maar niet noodzakelijk.
– Voor deze functie ben je leergierig en enthousiast, toe aan een nieuwe stap in je carrière en woonachtig in de directe omgeving van ons kantoor. – Je hebt een professionele, representatieve uitstraling en bent sterk analytisch; – Je bent enthousiast en gedreven en je hebt de wil om te leren en jezelf te ontwikkelen. – Je vindt het prettig om zowel zelfstandig als in een hecht team te werken; – Je bent flexibel, communicatief vaardig, servicegericht en je neemt graag verantwoordelijkheid;
Je woont in de omgeving van Wijchen, Nijmegen, Arnhem, Tiel en Oss.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 5.000 tot Euro 9.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.

Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Gevorderde CP Assistent-Accountant CP manager

Meer vacatures in de stad
Wijchen

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.