Inloggen

Sr C# .NET Software Ontwikkelaar | Zorg | 3.700 - 5.000

Organisatie

Wij ontwikkelen software om de processen in de zorgsector efficiënter te maken. Minder overhead, met daardoor een forse productiviteitsverbetering in de directe zorg. Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.

Functie

Sr C# .NET Software Ontwikkelaar | Zorg | 3.700 – 5.000 Voor de vacature als Senior C# .NET Software Ontwikkelaar Almelo Zorg ga je het volgende doen: Als C# .NET developer ontwikkel je onze backoffice zorgapplicatie. Met deze software wordt het totale zorgproces geregisseerd: van de planning van de zorg tot aan de facturatie. Je ontwerpt en implementeert samen met je teamgenoten nieuwe functionaliteiten om ervoor te zorgen dat de applicatie up-to-date is en blijft. Je zet de wensen van de klant om in technische ontwerpen die je zelf of samen met je collega’s ontwikkelt. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van de opgeleverde projecten. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Senior C# .NET Software Ontwikkelaar, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Functie eisen

HBO werk- en denkniveau Minimaal 5 jaar werkervaring als C# .NET developer Ervaring met het opstellen van architectuur ontwerpen Kennis van en ervaring met T-SQL en/of WPF is een pre Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Analytisch. Je woont in de omgeving van Almelo, Enschede, Hengelo, Ommen en Deventer.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.700 tot Euro 5.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel. Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd. Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
C# .NET Developer

Meer vacatures in de stad
Almelo

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.