Inloggen

Sr Ervaren Assistent Accountant Audit | Assistent | 3.000 - 5.000

Organisatie

Vanuit verschillende disciplines – zoals belastingadvies, jaarrekeningen opstellen, audit, bedrijfsadvies en begeleiding bij overnames – brengen onze adviseurs expertise samen. Zo realiseren we het beste resultaat voor de klant.
Bij het opstellen en controleren van jaarrekeningen en aangiftes hebben we oog voor uw belangen. We vinden binnen de kaders van de wet altijd de optimale financiële en fiscale structuren. Dat doen we voor u als ondernemer, maar we denken net zozeer aan uw familie en opvolgers. Dankzij onze betrokkenheid kunt u met een gerust hart ondernemen.

Functie

Sr Ervaren Assistent Accountant Audit | Assistent | 3.000 – 5.000 | Gevorderd Assistent Accountant Audit

Voor de vacature als Gevorderd Assistent Accountant Audit Epe Assistent ga je het volgende doen:
In de functie van ervaren assistent accountant Audit bij ons word je een onmisbare schakel in het Audit team. Enerzijds krijg je al snel een grote mate van zelfstandigheid voor de uitvoering van (deel-)opdrachten bij jouw klanten, anderzijds word je ook verantwoordelijk voor de aansturing van assistenten met minder ervaring. Samen met je collega’s word je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van reguliere en incidentele audits bij jouw klanten, in de breedste zin van het woord, dus niet alleen jaarrekeningcontrole maar ook bijzondere controle. Bij fiscale vragen van jouw klanten verwijs je door naar je fiscale collega’s en coördineer je een adequate opvolging. Ook bij klantvragen op het gebied van financiering, investeringen of bedrijfsovername ben jij eerste aanspreekpunt en zorg je, al dan niet samen met je collega’s, voor een passend antwoord. Als assistent accountant maak je deel uit van het Audit team, bestaande uit 7 collega’s (accountants, controleleiders en assistenten), per klant in een wisselende samenstelling. Je werkzaamheden verricht je zowel bij klanten als op kantoor.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Gevorderd Assistent Accountant Audit, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Gevorderd Assistent Accountant Audit Controlepraktijk, Audit, Interimcontrole, Accountantscontrole, RA, Registeraccountant, Controleleider, AuditManager, Samenstelpraktijk, Samenstellen jaarrekeningen, Accountancy functies, Assistent-accountant, Accountant, Jaarrekening, Jaarrekeningen, Controlepraktijk, Assistent Accountant, Samenstel, Accountantskantoor, Administratiekantoor, Accountant-Administratieconsulent, Fiscaal, Aangiftepraktijk.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding op tenminste HBO-niveau in een relevante richting (accountancy, bedrijfseconomie), aangevuld met enkele jaren RA-studie;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen een controle praktijk;.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • De ideale kandidaat voor deze uitdagende en veelzijdige fulltime functie is een gedreven assistent accountant die toe is aan de overstap naar een leuk kantoor met spannende klanten en uitdagende opdrachten, waar je gewoon lekker kunt werken en jezelf kunt ontwikkelen, maar waar je je niet dagelijks druk hoeft te maken over kantoorpolitiek, carrière of “up or out”.
  • Je bent gedreven, dienstverlenend, kritisch, kwaliteitsgericht en integer;
  • Je wordt gemotiveerd door afwisseling, klantcontact en persoonlijke ontwikkeling;
  • Tot slot heb je uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je woont in de omgeving van Epe, Deventer, Harderwijk, Zwolle en Apeldoorn.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.000 tot Euro 5.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Auditor CP manager

Meer vacatures in de stad
Epe

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.