Inloggen

Sr PHP Ontwikkelaar | Angular | 3.400 - 5.000

Organisatie

Ons bedrijf ontwikkelt slimme cloudsoftware, om processen en procedures bij bedrijven te analyseren en te verbeteren. Het gaat om management-, kwaliteits- en document management systemen. De sfeer binnen ons team is informeel, iedereen kent zijn kwaliteiten en weet waar hij/zij goed in is. Bij ons werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Wij staan open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang en van een vaste werkkring waar je jaren werkt aan dezelfde krachtige software, dan zit je bij ons helemaal goed.

Functie

Sr PHP Ontwikkelaar | Angular | 3.400 – 5.000 Voor de vacature als Ervaren PHP Ontwikkelaar Harderwijk Angular ga je het volgende doen: Wat ga je doen? Als developer ben je medeverantwoordelijk voor bepaalde onderdelen van de software. De lijnen binnen het developmentteam zijn kort, wat zorgt voor een efficiënte ontwikkeling. We verwachten dat je input levert als het gaat om nieuwe innovaties of mogelijkheden die wij met de software zouden kunnen benutten. Je werkt in een team waarbij delen van de applicatie onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Je wordt gestimuleerd nieuwe technieken en innovaties toe te passen. We programmeren op hoog niveau in onder andere PHP en Typescript. Naast onze eigen in-house ontwikkelde codebase werken we met gerenommeerde frameworks zoals Angular, Doctrine 2, Symfony 4, SASS etc. Kennis en ervaring met deze talen en frameworks is een pre. Ook is er een focus op Dev-Ops en deployment in Docker-containers etc. De sfeer binnen het team is informeel, iedereen kent zijn kwaliteiten en weet waar hij/zij goed in is. De hoofdactiviteit bestaat uit het ontwikkelen van ons platform. Dit zorgt voor veel verdieping en vereist werken op een hoog niveau. Geen ‘websites bouwen’, maar een enterprise-applicatie verder ontwikkelen waar ruim 4 duizend organisaties gebruik van maken. Eén team, twee typen focus We zijn op zoek naar twee soorten developers. Is het jouw passie om gave projecten binnen het hoofdproject te doen, direct en snel op hoogwaardig niveau features te bouwen? Dan kun je in het feature-team werken aan klantwensen, bestaande functionaliteit verbeteren en nieuwe features toevoegen. Wil je jezelf verdiepen en je bezig houden met de architectuur van het platform? Dan kun je samen met de bouwers van de kern samenwerken aan het verdiepen en verbreden van de fundamenten van ons platform: bouwen aan datalagen, security, noem het maar op! Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Ervaren PHP Ontwikkelaar, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Functie eisen

Je hebt minimaal HBO denkniveau en wilt het beste uit jezelf halen. Dit is waar je een glimlach op je gezicht van krijgt: Op een serieus niveau PHP 7.2, Node.js, Typescript programmeren Niet bang zijn voor databases zoals Mysql 8, MongoDB, etc. Op serieus niveau Web Apps ontwikkelen in Typescript, met behulp van Angular Niet bang om de oversteek van back-end naar front-end en weer terug te maken, alsof deze twee werelden samenvloeien Design Patterns zoals ORM, MVC/MVVM, etc. spreken je aan OO denken, praten, lezen en schrijven Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je bent pro-actief en een creatief denker met een open mind en je wilt uitgedaagd worden. En niet onbelangrijk, je moet de capaciteiten hebben om ons niveau aan te kunnen. De voorgaande zin heeft je niet bang gemaakt, sterker nog; het spreekt je wel aan! Je woont in de omgeving van Harderwijk, Lelystad, Almere, Apeldoorn, Ermelo en Amersfoort, Zwolle.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.400 tot Euro 5.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel. Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd. Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Back-End

Meer vacatures in de stad
Harderwijk

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.