Inloggen

Sr Projectleider Elektro En Watertechniek| Tuinbouw | 3.500-6.000

Organisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne broeikastechnologieën. Wij ontwerpen irrigatiesystemen en lichtinstallatie’s waarbij specificatie’s overeenkomen met de wensen van de klant.
Wij bieden de kans om te werken aan prachtige projecten door de hele wereld, de mogelijkheid om jouw stempel te drukken op de projecten en een marktconform salaris.

Functie

Sr Projectleider Elektro En Watertechniek | Tuinbouw | 3.500 – 6.000 | Ervaren Projectleider Elektro En Watertechniek

De functie: Je werkt natuurlijk met je collega’s aan het ontwerp, de voorbereiding en uitvoering van opdrachten. Én aan technisch vernieuwende ontwerpen en concepten. We hopen dat jij extra input kan leveren op het neerzetten van een nog betere projectengineering en projectmanagementorganisatie. Getekend wordt er in 2D en 3D. Door de database met tekeningen uit te breiden schakelen we bij nieuwe projecten steeds gemakkelijker en sneller. Werkzaamheden op een rij: Opstellen elektrische schema’s voor schakelkasten en ondersteunen in het ontwerpen van besturings- oplossingen van water- en UV units; Maken van planningen, zorgdragen dat engineeringsprojecten procesmatig goed verlopen; Samengevat: je helpt het bedrijf naar een hoger plan; Verder stel je technische documentatie samen betreffende de diverse projecten, koppel je in de ontwerpfase klantwensen aan technische specificaties, zal je zelf zo af en toe technische tekeningen maken enzovoorts.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Projectleider Elektro En Watertechniek, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Ervaren Projectleider Elektro En Watertechniek “Coördinator projecten, Projectleider, Hoofd projecten, Senior projectmanager, (aankomend) Projectleider, Projectleiders, Projektleider, Projectmanager, Projectcoördinator, Project coordinator, Project Manager, Projectleader”.

Functie eisen

Binnen ons bedrijf wordt er vergaand meegedacht met hoe bedrijven worden ingericht, hoe klanten zaken willen hebben. We leggen de lat hoog en gaan ver.

  • Daarom zoeken we een Engineer met HBO werk- en denkniveau. Verder: Heb je kennis van elektrotechniek en watertechniek in de tuinbouw, we ontwikkelen, maken en installeren allerlei systemen en installaties. Je werkervaring in het vak. Je kunt goed overweg met Microsoft Office (o.a. Visio en Project), leest tekeningen gemakkelijk en kan zelf ook tekeningen maken en hebt zin in een andere, een volgende werkkring en functie!
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Ben jij leergierig, heb je een open mind en schakel je soepel en snel van dossier naar dossier; Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, weet je, je ook goed in het Engels uit te drukken;.
  • Je woont in de omgeving van De Lier, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Spijkenisse.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.500 tot Euro 6.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Projectleider Installatie E

Meer vacatures in de stad
De Lier

Meer vacatures in De Lier

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.