Inloggen

Sr. Sr Ervaren Assistent Accountant | MKB | 2.000 - 4.800

Organisatie

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, betrokkenheid bij mens en milieu is voor van ons een vanzelfsprekendheid. Betrokkenheid is zelfs een van onze kernwaarden. Wij willen betrokken zijn bij elkaar, bij de klant en bij onze omgeving. Vanuit die visie streven wij naar een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering. Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Daarnaast ondersteunen wij tal van maatschappelijke initiatieven met onze kennis. Op kleine en grotere schaal. Dit doen we niet alleen vanuit onze eigen organisatie, ook onze medewerkers investeren individueel in de lokale samenleving. Met mankracht en expertise. Bij verenigingen, netwerken en maatschappelijke projecten zijn wij als adviseur, bestuurslid of vrijwilliger betrokken.
Met ons hechte, goed op elkaar ingespeelde team van accountants, belastingadviseurs, salarisspecialisten, relatiebeheerders, assistent-accountants en ons secretariaat staan wij onze klanten bij. Veertig gedreven professionals die er alles aan doen om iedere opdrachtgever kwalitatief de meest hoogstaande service te verlenen. Hieronder stellen zij zich graag persoonlijk aan u voor. Besluitvaardig Wij zijn trots op het feit dat menige cliënt onze persoonlijke en aangename werkwijze heeft ontdekt en wij ondernemers begeleiden en adviseren bij de veelheid aan beslissingen die men vandaag de dag tegenkomt.

Functie

Sr. Sr Ervaren Assistent Accountant | MKB | 2.000 – 4.800 | Accountant AA MKB Praktijk

Voor de vacature als Sr. Ervaren Assistent Accountant Warmond MKB ga je het volgende doen:
Ben jij binnen de accountancy een visionair op het gebied van automatisering en zit automatisering in je DNA? Is het voor jou meer dan evident dat automatisering de toekomst bepaalt voor de dienstverlening van de accountancybranche? Wil je zowel van ons intern als onze klanten begeleiden om de volgende stappen te zetten op dit gebied? Dan maken wij graag kennis met jou! Je bent in staat actief mee te denken op het gebied van automatisering en technieken. Je hebt de vaardigheden om gespecialiseerde tools voor het opstellen van strategische en actuele management- en stuurinformatie te gebruiken. Je zorgt er mede voor dat wij voorop blijven lopen op het gebied van automatisering door het leveren van een actieve bijdrage op dit gebied. Je haalt graag het maximale uit de ter beschikking staande automatiseringsmogelijkheden. De strategische dasboards en templates die je hebt ontwikkeld beheer je vervolgens ook voor onze klanten. Daarnaast ben je in staat met deze data financieringsaanvragen te doen voor onze klanten. In deze functie bieden wij de mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van accountancy en automatisering.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Sr. Ervaren Assistent Accountant , die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Accountant AA MKB Praktijk Samenstelpraktijk, Samenstellen jaarrekeningen, Accountancy functies, Assistent-accountant, Accountant, Jaarrekening, Jaarrekeningen, Controlepraktijk, Assistent Accountant, Samenstel, Accountantskantoor, Administratiekantoor, Accountant-Administratieconsulent, Fiscaal, Aangiftepraktijk.

Functie eisen

Afgeronde HBO/WO opleiding (Bedrijfskunde, Bedrijfswetenschappen of Bedrijfseconomie); Je bent een expert op het gebied van Excel; Je bent bekend of hebt al ervaring met SQL, en reportingtools zoals Power BI, Vision Planner of Qlikview; Je hebt ervaring met rapport generators en in het omgaan elektronische dossiervorming; Werkervaring opgedaan in de accountancy.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
Je bent analytisch en resultaatgericht; Kennis van automatisering van bedrijfsprocessen; Je bent in staat om adviesmogelijkheden te signaleren;.
Je woont in de omgeving van Warmond, Leiden, Alphen Aan Den Rijn, Hoofddorp en Wassenaar.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.000 tot Euro 4.800 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
SP Assistent-Accountant

Meer vacatures in de stad
Warmond

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.