Inloggen

Storings Monteur Allround | MBO | 2.000 - 3.500

Organisatie

Door de combinatie van de deskundigheid van onze vakmensen met de ver doorgevoerde automatisering in onze fabrieken, wordt een synergetisch effect bereikt. Vanuit de opgebouwde kennis en ervaring zijn wij de partner om authentieke, primaire producten verder te ontwikkelen en verwaarden in de voedingsmiddelenketen. Duurzame relaties en het duurzaam produceren zijn kern activiteiten van ons continu innoverende bedrijf.
Wij zijn gespecialiseerd in varkensvleesproducten voor o.a. de worstindustrie, snack- en maaltijdproducenten. Er is gebleken dat kwaliteit, efficiency, procesbeheersing en een grootschalige productie de juiste ingrediënten zijn voor een winstgevende bedrijfsvoering en is de grootste speler in het verwerken van varkenskoppen binnen Europa ontstaan.

Functie

Storings Monteur Allround | MBO | 2.000 – 3.500 | Storings Monteur Allround

Voor de vacature als Storings Monteur Allround Lekkerkerk MBO ga je het volgende doen:
Als storings- en onderhoudsmonteur allround verwachten wij het volgende van je:  Je zal zowel storingsreparaties, preventieve onderhoudswerkzaamheden alsmede modificaties uitvoeren;  Je moet in staat zijn om zelfstandig elektrische, besturingstechnische, maar ook mechanische storingen te analyseren en te verhelpen;  Je bent in staat om de échte oorzaak van de storing te vinden, voorstellen te doen om tot de beste oplossing voor de situatie te komen én hierover te rapporteren;  Je bent bereidt om in een eventueel verschoven dienst te werken;  Je bent bereidt om, in overleg, op zaterdagen te werken;  Je rapporteert aan het Hoofd Operationele Techniek;  Je legt de dagelijkse werkzaamheden administratief vast.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Storings Monteur Allround, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Storings Monteur Allround “Monteur, Service Monteur, Field Service Engineer, Service Engineer”.

Functie eisen

 Een afgeronde Mbo-opleiding elektrotechniek, elektronica met een goede mechanische basiskennis;  Goede kennis van PLC besturingen en frequentie regelaars is een pré;  Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie, in een productie omgeving;.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 Je bent in staat om zelfstandig storingen te analyseren, op te lossen en te rapporteren;  Je werkt gestructureerd en ben zowel schriftelijk als mondeling communicatief vaardig;  Je bent stressbestendig;  Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.  Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
Je woont in de omgeving van Lekkerkerk, Gouda, Rotterdam, Dordrecht en Gorichem.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.000 tot Euro 3.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Monteur service

Meer vacatures in de stad
Lekkerkerk

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.