Inloggen

Systeem Ontwerper Windows VMWare | Systeembeheer | 2.700 - 4.000

Organisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het uitdenken, aanleggen en beheren van netwerk-infrastructuren voor diverse grote en kleinere organisaties door heel Nederland heen. Hierin leveren wij producten en diensten voor beheer, implementatie, upgrades en advies maar ook complete scans en audits van de IT omgeving.
Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie.

Functie

Systeem Ontwerper Windows VMWare | Systeembeheer | 2.700 – 4.000 | Medior Senior Microsoft VMWare Engineer

Voor de vacature als Systeem Ontwerper Windows VMWare Rotterdam IT Infra ga je het volgende doen:
Je gaat aan de slag bij onze klanten welke veelal in de randstad gesitueerd zijn en bouwt intern mee aan onze IT producten. Je brengt je kennis en ervaring in in het team en neemt collega’s op sleeptouw. Als team werken we nieuwe oplossingen en diensten uit welke we vervolgens in de markt zetten.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Systeem Ontwerper Windows VMWare, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Medior Senior Microsoft VMWare Engineer windows, vmware, hyperv, active, exchange, mcsa, mcse, mcsd, hyper-v, MCITP, Systeem Engineer, Systeem Architect, System Engineer, Netwerk Engineer, Netwerkbeheerder, Linux, Systeembeheerder, ICT Systeembeheerder, Systeembeheerder Linux, Systeembeheerder Windows, Junior Systeembeheerder, Werkplekbeheerder, Remote Systeembeheerder, Senior Systeembeheerder, Medior Systeembeheer, Netwerk Beheerder.

Functie eisen

MBO/ HBO werk- en denkniveau, blijkens certificeringen en/of technische opleiding (informatica, informatietechnologie, technische bedrijfskunde, etc.) minimaal twee jaar relevante werkervaring als Engineer of helpdeskmedewerker in een grotere IT organisatie of afdeling
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
Communicatief vaardig met goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift Een Sterk analytisch vermogen Klant- / resultaatgericht Accuraat, Zelfstandig en stressbestendig Bezig om zich gestaag door te ontwikkelen In bezit van rijbewijs B Microsoft en/of VMware certificeringen zijn een pré! En tot slot: Een dosis humor en positiviteit wordt enorm gewaardeerd!.
Je woont in de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Gouda en Dordrecht.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.700 tot Euro 4.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Systeembeheerder Windows Consultant

Meer vacatures in de stad
Rotterdam

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.