Inloggen

Technisch Beheerder Leidingen | Stadsverwarming | 2.800 - 5.800

Organisatie

Wij voorzien een groeiend aantal bedrijven en particulieren van duurzame warmte én koude. Door bijvoorbeeld industriële restwarmte en lokale koude bronnen te benutten, profiteren onze klanten van maximaal comfort en leveren we een wezenlijke bijdrage aan het terugdringen van de CO2 uitstoot. Onze organisatie realiseert warmtenetwerken op nieuwbouwlocaties en in bestaande wijken ter vervanging van aardgas. Wij leveren warmte in de regio’s Amsterdam, Arnhem, Almere en Rotterdam & Leiden.

Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op onze doelstelling om binnen een generatie een fossielvrije energievoorziening te realiseren. Daarbij is het belangrijk de balans te vinden tussen: betrouwbaarheid van levering betaalbaarheid van energie een zo duurzaam mogelijke energieproductie.

Functie

Technisch Beheerder Leidingen | Stadsverwarming | 2.800 – 5.800 | Technisch Beheerder Leidingen

Voor de vacature als Technisch Beheerder Leidingen Rotterdam Stadsverwarming ga je het volgende doen:

Als technisch beheerder krijg je de verantwoordelijkheid voor het beheer en onderhoud van een aantal distributienetten binnen het netwerk.Tot Je Belangrijkste Taken Behoren:

 • Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het opstellen en uitvoeren van een aantal beheers- en onderhoudsplannen (conform de specificaties die aan de leidingen gesteld zijn) waarbij je rekening houdt met de klantbenadering, techniek en de kosten van het onderhoud. Je bent eindverantwoordelijk voor de bewaaksystemen en de aansturing van de externe onderhoudspartijen en daarmee de uiteindelijke operationele beschikbaarheid van de installaties.
 • Beheer/bedrijfsvoering: Je beheert installaties uit binnen het kader van het jaarplan/activiteitenplan met als doel optimale inzet en instandhouding van de leidingen. Vanaf afstand verzorg je in- en uit bedrijfstellingen van leidingen bij onderhoud en bij storingen, zodat de netten veilig en met minimale verstoring voor de levering in en uit bedrijf gaan;
 • Storingen: Je monitort verstoringen binnen de beschikbaarheid van de leidingen storingen, stuurt zonodig externe (storings)monteurs aan, maakt storingsanalyses en lost complexe technische klachten om eventuele onderbreking van de netten zo kort mogelijk te houden;
 • Plannen: Je stelt onderhouds- en beheersplannen op binnen de geldende normen, voorschriften, specificaties en procedures om zo een optimale inzet en instandhouding van de netten te bereiken;
 • Vastleggen gegevens: Je legt relevante technische en administratieve gegevens zodat er een correct inzicht in de onderhoudssituatie kan worden gegeven;
 • Veiligheid, Arbo en Milieu: Je voert activiteiten op het gebied van Arbo- en Milieuzorg uit rekeninghoudend met het Arbo/Milieubeleid van de organisatie, gericht op optimale arbeidsomstandigheden;
 • In- & externe contacten: Je hebt veelvuldig klantcontact met zowel externe als interne klanten met als doel een hoge klanttevredenheid te behalen.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Technisch Beheerder Leidingen, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Technisch Beheerder Leidingen

Functie eisen

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding HBO (Werktuigbouw, Installatietechniek, Energietechniek;
 • Je hebt 2 tot 3 jaar werkervaring, bij voorkeur in een technische beheersomgeving;
 • Je hebt enige ervaring met complexe informatiesystemen of monitoring systemen;
 • Je hebt kennis en ervaring van complexe warmte en ondergrondse warmte-infrastructuur;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Je bent bereid om consignatiedienst te draaien;
 • Je woont in de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Leiden, Gouda en Dordrecht.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.800 tot Euro 5.800 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Projectleider Installatie W

Meer vacatures in de stad
Rotterdam

Meer vacatures in Rotterdam

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.