Inloggen

Technisch Projectleider Kaasproducent | WTB | 3.400 - 5.000

Organisatie

Wij zijn een internationaal kaasproducent.
Wij bieden je een inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s. Als nieuwe collega krijg je de ruimte om je weg te vinden binnen onze organisatie en is er gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen je eigen vakgebied.

Functie

Technisch Projectleider Kaasproducent | WTB | 3.400 – 5.000 | Projectleider

Voor de vacature als Technisch Projectleider Kaasproducent Dalfsen WTB ga je het volgende doen:
Binnen ons bedrijf zijn wij dagelijks bezig met het produceren van onze kwaliteitskazen. Ons ambitieniveau ligt hoog en dat uit zich in diverse uitbreidingsprojecten. Deze bieden ruimte voor het werven van een technisch projectleider. Samen met ons projectteam ben je verantwoordelijk voor technische investeringen, die ten dienste staan van kwaliteitsverbetering en productieverhoging. Je bent eigenaar voor de vormgeving en inrichting van technische projecten, waarbij je actief aan de slag gaat met het maken van haalbaarheidsanalyses, kostenramingen, bestektekeningen, budgetoverzichten en resourceplanningen. Uiteraard ben je een gestructureerde professional met de juiste interpersoonlijke vaardigheden om diverse expertises en resources te verbinden, ter wille van het projectresultaat. In deze functie werk je samen met diverse specialisten binnen onze organisatie, stem je activiteiten af met jouw collega projectleiders en rapporteer je aan de Manager Engineering.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Technisch Projectleider Kaasproducent, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Projectleider wtb, ontwerpen, ontwerp, werktuigbouwkunde, werktuigbouwkundige, werktuigbouw, Engineering, Maakindustrie, Project Engineer, werktuigbouw, Mechanical, wtb, Design, Ontwerp, CAD, Ontwerper, Designer, Industrieel Productontwerp, IPO, Teamlead, Teamleider, Manager engineering, Calculator, Calculator werktuigbouw, Calculator electro, Calculator electronica, Calculator aparatenbouw, Kostprijscalculator, Mechanical Engineer, Werktuigbouwkundige, Werktuigbouwkundig Constructeur, Constructeur WTB, Technische Tekenaar, 3D Tekenaar, CAD Designer, CAD Engineer, Werkvoorbereider, Werkvoorbereider WTB, Werkvoorbereider Werktuigbouw, Projectmanager WTB, Project Engineer Mechanical, Product Engineer, Productontwikkelaar, Industrieel Product Engineer, Engineer Machinebouw, Machinebouwer, Apparatenbouwer, IPO, Control Engineer, Equipment Engineer, Tooling Engineer.

Functie eisen

Om als projectleider succesvol te zijn, beschik je over een HBO diploma in de richting van Techniek, Werktuigbouwkunde of soortgelijk. Je beschikt over minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke rol (bij voorkeur opgedaan binnen een productieomgeving) en goede kennis van projectmanagement structuren. Technisch inzicht, financieel bewustzijn, kennis van besturingssystemen en technisch projectmanagement behoren tot jouw sleutelkwaliteiten. Vanwege het internationale karakter van onze organisatie is goede beheersing van de Engelse taal een vereiste.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
Beschik je daarnaast over een gezonde werklust, relativeringsvermogen en sterke interpersoonlijke vaardigheden? Dan bestaat er een goede kans dat jij in deze functie goed op je plek zit!.
Je woont in de omgeving van Dalfsen, Zwolle, Deventer, Hoogeveen en Almelo.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.400 tot Euro 5.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Project Engineer Mechanical wtb

Meer vacatures in de stad
Dalfsen

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.