Inloggen

Telecom Site Ontwerper | Netwerken | 2.800 - 4.300

Organisatie

Wij bouwen telecom netwerken. Dit gaat om het realiseren van nieuwe telecominstallaties en natuurlijk ook het onderhoud ervan. Wij combineren kennis met een no-nonsense aanpak. Onze projectleiders, engineers en werkvoorbereiders werken nauw samen en ze houden ervan om hun kennis te delen. Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. gaat om het realiseren van nieuwe telecominstallaties en natuurlijk ook het onderhoud ervan.
Wij combineren kennis met een no-nonsense aanpak. Onze projectleiders, engineers en werkvoorbereiders werken nauw samen en ze houden ervan om hun kennis te delen. Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie.

Functie

Telecom Site Ontwerper | Netwerken | 2.800 – 4.300 | Engineer Telecom

Voor de vacature als Telecom Site Ontwerper Garderen Netwerken ga je het volgende doen:
Je gaat werken aan het ontwerpen van aanpassingen of nieuwbouw van opstelpunten van de mobiele netwerk operators in Nederland. Het begint bij een technische opname op de locatie (Site Survey). Tijdens deze survey heb je contact met de eigenaar/beheerder van de locatie en onze opdrachtgever om de geplande werkzaamheden door te spreken. Deze opname werk je vervolgens uit tot een pakket (Engineering Pakket) waarmee de bouw van het opstelpunt zou kunnen starten. Deze uitwerking doe je conform de specificaties van de opdrachtgever en in samenwerking met de constructeur en tekenaar. Om tot een volledig EP-pakket te komen heb je onder andere een overzicht nodig van onderaannemer offertes (hijskraan, verkeersmaatregelen), een volledig V&G-plan met eventueel benodigde maatregelen, een bouw planning en een materiaal validatielijst. Tijdens deze engineeringsfase ben jij het aanspreekpunt voor onze opdrachtgever, je neemt deel aan voortgangsoverleg en voert overleg over aanpassingen die niet standaard zijn en/of meerwerk items. Je zorgt ervoor dat na volledig akkoord het EP-pakket naar de opdrachtgever wordt verstuurd.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Telecom Site Ontwerper, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Engineer Telecom Netwerk Engineer Telecom.

Functie eisen

– Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau. Je hebt bij voorkeur een afgeronde technische opleiding in bijvoorbeeld Werktuigbouw, Elektrotechniek of Bouwkunde – Bij voorkeur relevante ervaring in een soortgelijke functie – Je bent in staat technische tekeningen te lezen en te beoordelen – Je hebt ervaring met tekenprogramma’s zoals AutoCAD
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
– Je bent communicatief sterk en werkt graag in teamverband.
Je woont in de omgeving van Garderen, Zwolle, Harderwijk, Amersfoort en Apeldoorn.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.800 tot Euro 4.300 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Netwerk Engineer Telecom

Meer vacatures in de stad
Garderen

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.