Inloggen

Uitvoerder Renovatie Bouw | 3.000 - 4.200

Organisatie


Voor de vacature als Uitvoerder Renovatie Bouw Lemelerveld Aansturen ga je het volgende doen:

Voor deze functie zoeken wij een zelfstandig persoon, die het een uitdaging vindt een team te leiden in nieuw-, verbouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten. Tevens beschik je over de benodigde ervaring op het bouwkundige vlak. Je zelfstandige instelling komt tot uiting in het organiseren van de werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het project dat je samen met je collega’s uitvoert naar tevredenheid van de opdrachtgever. Ook ben je het aanspreekpunt bij de opdrachtgever.

Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Wij zijn een familiebedrijf dat al jarenlang actief is in de onderhouds- en renovatiemarkt, ontstaan vanuit onderhoudsschilderwerk. Een innovatieve onderneming die zich richt op planmatig en groot onderhoud, afbouw, isolatiewerk en renovatie.

We zijn een no-nonsense organisatie en geloven in de groei van onze medewerkers. Initiatief en klantgerichtheid juichen wij toe! Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Uitvoerder Renovatie Bouw, die past in deze rol.

Functie

Uitvoerder Renovatie Bouw | Lemelerveld | 3.000 – 4.200

Heb jij een MBO werk- en denkniveau en ervaring in de uitvoering? Heb je daarnaast een klantgerichte instelling, goede communicatieve vaardigheden en ben jij in het bezit van rijbewijs B/E? Dan ben jij de meewerkend teamleider / uitvoerder die wij zoeken!.


Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.

Je woont in de omgeving van Lemelerveld, Ommen, Almelo, Deventer, Raalte en Zwolle.WR.nl voor meer vacatures: php, php5, mvc, symfony, zend, Laravel, PHP developer, PHP Development, PHP ontwikkelaar, Ontwikkelaar, Software Engineer, Programmeur, Developer, Software Ontwikkelaar, Webdeveloper.

Functie eisen

Je bent communicatief vaardig en draagt de visie van je werkgever hoog in het vaandel. Je denkt en werkt oplossingsgericht.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.

De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.000 tot Euro 4.200 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.


Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Sollicitatie

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Uitvoerder Bouw

Meer vacatures in de stad
Lemelerveld

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.