Vacature Monteur Assen

  • Recruitmentbureau voor vaste banen
  • Actief sinds 1989
  • Netwerk van zo'n 3000 organisaties
  • Lokale en internationale ondernemingen

Indien je op zoek bent naar een vacature voor de functie van monteur in regio Assen, is het verstandig om het aanbod van een werving- en selectiebureau te bekijken. WR is de specialist die de juiste functies voor jou open heeft staan. Wij zoeken naar vacatures die bij jou passen en helpen indien gewenst ook bij de sollicitatiegesprekken. Solliciteer op die interessante vacature en wordt monteur in of nabij Assen!

Vacature site

Uitgelichte vacatures

Zoek een vacature voor monteur in Assen uit die jou echt aanspreekt

Bij ons vind je diverse vacatures in regio Assen. Wanneer je monteur wilt worden, hebben wij bijvoorbeeld functies als monteur staalconstructies en servicemonteur klimaattechniek voor je. Staat er een vacature bij die je aanspreekt, maar wil je nog even bedenktijd? Dan sla je deze vacature op als favoriet, zodat je deze later eenvoudig terugvindt. Wacht echter niet te lang, anders solliciteert iemand anders op die vacature voor monteur in Assen en ben jij te laat.

Vind de functie die bij je past en solliciteer

De kans is groot dat jij een functie naar wens tegenkomt op onze website. Wil je verder kijken dan Assen en ben je nieuwsgierig of de juiste vacature voor monteur openstaat in bijvoorbeeld Groningen of Leeuwarden? Dat kan via onze gebruiksvriendelijke filters. Zoek naar een vacature die bij je past en solliciteer direct! Heb je vragen over onze werkwijze? Stel ze dan door te bellen naar 010-6690534.