Inloggen

Verpakkingsmachines Monteur Onderhoud | PLC | 2.600 - 3.800

Organisatie

Wij zijn Producent van hoogwaardige voedingsmiddelen.
Collegialiteit en samenwerken vinden we heel belangrijk. We kennen elkaar, je bent bij ons geen ‘nummer’. Wij bieden je een veilige, prettige werkomgeving en hebben oog voor jou als persoon en helpen je bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Functie

Verpakkingsmachines Monteur Onderhoud | PLC | 2.600 – 3.800 | Allround Onderhoudsmonteur

Voor de vacature als Verpakkingsmachines Monteur Onderhoud Utrecht PLC ga je het volgende doen:
Je dag begint met een overdracht van je collega’s uit je vorige dienst. Samen met je andere collega met wie je de dienst draait, bespreek je de planning van de dag. Echter er is een storing bij de vruchtenhagel dus je gaat meteen in actie. Met jouw kennis kun je deze storing snel verhelpen zodat de lijn weer kan draaien. Daarna drink je in de kantine, die net helemaal in de uitstraling van onze organisatie is gemaakt, een bakkie koffie met je collega’s. Daarna begin je met het onderhoud van een van de lijnen en merk je dat de periodieke inspectie beter kan dus maak je een verbetervoorstel en bespreek je dat met je team. Na een heerlijke lunch, met natuurlijk een boterham met hagelslag, ga je weer verder met je werkzaamheden zoals het aanpassen van de electro-installaties, het eventueel verder verhelpen van mechanische en technische storingen, en het preventief onderhoud. Op het einde van de dag loop je nog langs bij de Glanzerij om de buizen te controleren en je doet de overdracht met de volgende ploeg. Je loopt de deur uit en denkt fijn dat ik morgen weer mag werken bij dit mooie bedrijf!
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Verpakkingsmachines Monteur Onderhoud, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Allround Onderhoudsmonteur

“PLC Engineer, PLC Ontwikkelaar, Procesindustrie, Scada, Architect, Industrial software architect, Industriele Automatisering, PLC Ontwikkelaar, MES MOM, PLC Software Developer, PLC Programmeur, PLC Project Engineer, Siemens, S7, S5, Allen Bradley, Besturingstechniek”.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau 4 richting Elektrotechniek, Elektronica, M&R; Mechatronica; Je hebt kennis van en ervaring met industriële besturingstechniek (Siemens S5-S7); Je hebt kennis van en ervaring met vul- en verpakkingsmachines; Je hebt een VCA – NEN1010-3140 certificaat (als je de kennis al hebt, kan je je diploma ook bij ons halen); Je hebt ervaring op gebied van WTB, dat is zeker een pré; Je bent bereid tot het lopen van ploegen- en consignatiediensten; Je hebt affiniteit met MS office,M3; Je hebt kennis van het werken in een productie omgeving, liefst al een aantal jaar; .
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
Klantgericht, zelfstandig, analytisch en procesmatig kunnen denken, stressbestendig en vooral veel zin om met plezier te gaan werken.
Je woont in de omgeving van Utrecht, Hilversum, Zeist, Almere, Woerden, Gouda, Gorinchem, Culemborg en Amersfoort, Ede.

Aanbod


We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.600 tot Euro 3.800 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
PLC Service Engineer

Meer vacatures in de stad
Utrecht

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.