Inloggen

Voorman Montageploeg Procesinstallaties | MTS | 3.100 - 4.500

Organisatie

Wij zijn ontwerper en bouwer van kunststofapparaten en procesinstallaties. Wij zijn gespecialiseerd in procestechnologie, en in mechanische en besturingstechnische oplossingen. Vooral als het gaat om het verwerken van gassen en vloeistoffen.
Bij ons werk je samen met uitstekende vakspecialisten op gebied van procesinstallaties.

Functie

Voorman Montageploeg Procesinstallaties | MTS | 3.100 – 4.500

Voor de vacature als Voorman Montageploeg Procesinstallaties Veghel MTS ga je het volgende doen:
Als Voorman Montageploeg is je primaire verantwoordelijkheid het aansturen van montageploegen die voor ons de in de eigen fabriek gebouwde installaties bij de eindklant gaat installeren, bijbehorende installatiecomponenten plaatst en aansluit, verbindende leidingsystemen plaatst en uiteindelijk de installatie bedrijfsklaar oplevert. Deze werkzaamheden voer je zelfstandig uit in samenwerking met de projectleider. Van belang is dat je ervaring hebt met het aansturen van montageploegen en met technische installatieprojecten. Je stuurt montageploegen aan en zet ze efficient aan het werk en je geeft als meewerkend voorman het goede voorbeeld.Je bent met de projectleider de liaison tussen de klant en het bedrijf op de klantlocatie. Je zorgt voor de benodigde afstemming met de klant en andere onderaannemers. Je stelt zeker dat activiteiten uitgevoerd worden volgens planning en binnen de daarvoor beschikbaar gestelde uren. Je zorgt voor de juiste kwaliteit van de werkzaamheden en het eindproduct, en voor het naleven van de geldende richtlijnen, procedures en instructies.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Voorman Montageploeg Procesinstallaties, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Functie eisen

MTS werktuigbouwkunde of vergelijkbaar Organisatorische en leidinggevende capaciteiten Kennis en ervaring met thermoplastische lastechnieken Bereidheid -indien nodig- te overnachten op projectlocatie (soms buitenland) Bereidheid tot het volgen van cursussen (verwerking van kunststoffen, Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL)).
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
Zelfstandig en hands-on Nieuwsgierig en zelflerend Teamwerker en flexibel Verantwoordelijkheidsgevoel Klantgericht/relatiegericht.
Je woont in de omgeving van Veghel, Den Bosch, Helmond, Oss, Eindhoven, Uden en Tilburg.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.100 tot Euro 4.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Voorman Productie

Meer vacatures in de stad
Veghel

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.