Inloggen

W Installaties Junior Projectleider | MBO HBO | 2.100 - 3.000

Organisatie

Wij zijn specialist in installaties op het gebied van centrale verwarming, mechanische ventilatie en warmte-koudeopslag in de seriematige woningbouw.
Wij gaan voor een comfortabele leefomgeving voor de eindgebruiker door het optimaliseren van installaties. Wij hebben veel vakkennis in huis. Doordat collega’s onderling veel kennis delen, blijven we scherp en weten we tot mooie innovaties te komen.

Functie

W Installaties Junior Projectleider | MBO HBO | 2.100 – 3.000 | Junior Projectleider

Voor de vacature als W Installaties Junior Projectleider Rotterdam MBO HBO ga je het volgende doen:
In deze functie zul je de Manager Operatie gaan ondersteunen. De eerste periode zul je geregeld met de Projectleiders buiten meelopen voor het opdoen van kennis over de werkzaamheden en onze projecten. De komende tijd zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit: Het najagen van de werkbegrotingen, verzamelen en analyseren van gegevens; Gegevens uren analyseren – projectresultaten; Kwaliteitscontroles uitvoeren; Bezettingsplanning montagepersoneel opzetten (op bouwplaatsen); Uren planscherm invoeren; Administratieve ondersteuning Projectleiders; Check op tijdige urenregistratie en eventueel actie ondernemen op ontbrekende uren; Helpen bij het opbouwen van structuur op de afdeling; Ondersteunen met plannen maken (plan-do-check-act). Het gaat hier bijvoorbeeld om het analyseren van voorkomende klachten vanuit onze Service afdeling om vervolgens een voorstel te doen voor procesoptimalisatie; Proces opzetten leerlingbegeleiding – van instroom van leerling tot aan volwaardig monteur; Communiceren en bewaken van voortgaan van werkvoorbereiding en de werkplaats.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde W Installaties Junior Projectleider, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Junior Projectleider

“Coördinator projecten, Projectleider, Hoofd projecten, Senior projectmanager, (aankomend) Projectleider, Projectleiders, Projectleider, Projectmanager, Projectcoördinator, Project coordinator, Project Manager, Projectleader”.

Functie eisen

  • je beschikt over een opleiding (MBO niveau 3/4 of HBO) techniek en bent in het bezit van een VCA diploma. Je hebt 1 tot 3 jaar werkervaring opgedaan binnen onze branche.Daarnaast beschik je over een rijbewijs B en eigen vervoer.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Je hebt technisch inzicht, bent communicatief vaardig aangelegd en bent in staat om verbetervoorstellen en oplossingen aan te dragen voor uitdagingen in de dagelijkse praktijk.

  • Je woont in de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Delft, Gouda en Dordrecht

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.100 tot Euro 3.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Projectleider Installatie W

Meer vacatures in de stad
Rotterdam

Meer vacatures in Rotterdam

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.