Waarom WR

Waarom WR

Waarom WR. WR biedt kwaliteit. WR Werving en Selectie voor Vaste Banen bestaat sinds 1989. WR is gespecialiseerd. Onze specialisatie ligt bij Engineers, ICTers, Assistent-Accountants en Belastingadviseurs.

WR biedt meer

WR komt snel met een goede baan en een goede kandidaat. Dankzij vergaande automatisering en goede inzet van internet bereikt WR veel. WR is actief in Werving en Selectie van ICTers, Engineers en Accounting en Belastingadviseur medewerkers. Wij hebben een grote kring aan relaties, veel bedrijven schakelen WR in en veel kandidaten die een vaste baan zoeken schakelen WR in.

Wij genieten het vertrouwen van een breed scala aan lokale en internationale ondernemingen. Door onze jarenlang opgebouwde expertise heeft WR een sterke reputatie opgebouwd. Wij streven er telkens weer naar om onze klanten op de best mogelijke manier verder te helpen om dit te blijven versterken. Dit blijft niet zonder resultaat: meer dan 97 procent van onze kandidaten zou ons graag weer inschakelen!

De kracht van WR

Dankzij een strenge en intensieve selectie en oog voor opleiding blinken onze professionals uit in capaciteit en deskundigheid. Stuk voor stuk zelfverzekerde, creatieve toppers die zich snel aan uw organisatie aanpassen. Flexibiliteit en directe inzetbaarheid gaan bij WR hand in hand met ervaring, veelzijdigheid en kwaliteit.

Onze recruiters kiezen de juiste vacature voor iedere kandidaat. WR gaat op zoek naar jouw sterke punten. Op die manier kunnen wij je aan de beste vacatures koppelen. De kracht van WR ligt in onze kandidaten, daarom investeren wij in een goede relatie. WR staat voor je klaar!

Snelle invulling van permanente functies

Dankzij een erg groot relatienetwerk en diverse slimme databases kan WR snel en goed voor de beste matches zorgen. Wij koppelen iedere opdrachtgever aan de juiste kandidaat. Wanneer u bent uitgezocht, begint onze taak! WR heeft kandidaten die op zoek zijn naar een vaste baan. Ze zoeken een bedrijf die op iemand zoekt voor vast. WR doet geen detachering en werkt niet met ZZPers.

https://Vast contract en bepaalde duur

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.