Inloggen

Werkvoorbereider Betonconstructies | Bouw | 2.700 - 4.200

Organisatie

Wij zijn gespecialiseerd in betonconstructies vooral gericht op betonoplossingen voor waterproblemen. Denk hierbij aan parkeergarages en bruggen.
We zijn een gezellig bedrijf waar een informele sfeer hangt en waar de lijnen kort zijn. Wij vinden betrokkenheid en vakmanschap het belangrijkst!

Functie

Werkvoorbereider Betonconstructies | Bouw | 2.700 – 4.200

Voor de vacature als Werkvoorbereider Betonconstructies Gorinchem Bouw ga je het volgende doen:
Je bent binnen de afdeling werkvoorbereiding verantwoordelijk voor de inventarisatie en de projectvoorbereiding voortvloeiende uit nieuwe opdrachten. Het is essentieel dat je goed op de hoogte bent van bestaande technieken en prijsstellingen. Je werkt mee aan uitdagende projecten doordat je nauw betrokken bent bij de voorbereidende werkzaamheden. Daarnaast blijf je gedurende de uitvoering van de projecten betrokken en lever je een belangrijke bijdrage door het opstellen van meer- en minderwerk en nacalculaties. Het doorgroeien, door middel van een opleidingstraject, naar technisch adviseur behoort tot de mogelijkheden.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Werkvoorbereider Betonconstructies, die past in deze rol.

Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Functie eisen

De persoon die wij zoeken heeft een mbo+ werk- en denkniveau, met een technische opleiding als achtergrond en minimaal drie jaar relevante aantoonbare werkervaring. Affiniteit met de bouw (renovatie, aannemersbedrijf) is een pre.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
Een enthousiaste, leergierige en gedreven werkhouding des te meer. Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent accuraat, daadkrachtig en samenwerken staat ook bij jou voorop!
Je woont in de omgeving van Gorinchem, Dordrecht, Tiel, Culemborg, Utrecht, Werkendam, Tiel, Oosterhout en Den Bosch, Breda.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.700 tot Euro 4.200 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Werkvoorbereider Bouw

Meer vacatures in de stad
Gorinchem

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.